Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Alakerrassa käydään jutustelua mielenkiintoisista rakennusprojekteista. Täällä ei välitetä korkeusennätyksistä vaan iloitaan myös pienemmistä rakennuksista ja vanhemmista arkkitehtuurin helmistä.
Tekijänä Arska
#90356
Laptin sivujen mukaan 2 ensimmäisen talon asunnoista 67/71 on jo varattu, joten kysyntää näyttää olevan mikä ei yllätä kun sijainnin tietää.
Tekijänä Smithers
#90598
Tässä alkaa jo odotella niitä aikoja kun Kankaan rakentaminen siirtyy alkukuopasta korkeammalle alueelle ja talot alkavat näkymään muuallekin kuin Tourujoen metsiin.
wab peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä Arn'O
#90721
Koas Towerissa nyt jo 14 kerrosta. Hyvältä näyttää! Kuva: kangasverkko.fi

Kuva
Smithers kirjoitti:Tässä alkaa jo odotella niitä aikoja kun Kankaan rakentaminen siirtyy alkukuopasta korkeammalle alueelle ja talot alkavat näkymään muuallekin kuin Tourujoen metsiin.
Kyllä vain, Koas Towerista näkyy jo viisi ylintä kerrosta ainakin Kuokkalan sillalle. :smt023

Kuva

Kuva

Keskussairaalan työmaa sillalta katsottuna. Keltainen nosturi on tainnut ilmestyä ihan viime päivinä. Itse rakennuksesta näkyy tällä hetkellä yksi lähes valmis lohko.

Kuva

Kuva
wab peukuttivat tätä
Tekijänä Arska
#90731
Tuo sairaalan keltainen nosturi taitaa olla vain parin päivän visiitillä pystyttämässä työmaan viidettä nosturia!

Kiva myös nähdä että KOAS-tower nousee montun pohjalta sen verran että näkyy vähän kauemmaksikin. Toivotaan kuitenkin ettei jää alueen korkeimmaksi :D

Palokunnanmäellä Vesangantienvarren talo alkaa olla harjassa ja tornitalosta puuttuu vielä 2-kerrosta.

YIT:n sivuilta löytyy muuten myös tieto jonka mukaan Kalevanpojan ennakkomarkkinointi alkaisi viimeinkin tänä syksynä. Eli kyseessä siis Asuntomessualeelle rantaan tulevista tornitaloista seuraava.
Tekijänä Smithers
#90781
Pari kuvaa lähempää Koas Toweria sekä viereinen parkkitalo ja palvelutalo.

Kuva

Kuva

Kuva

Lutakossa on noussut lisää kerroksia pystyyn. Ensimmäisenä Paviljongin viereen nouseva Skanskan Soolo ja toisena YIT:n Taikayö Satamakadun varressa.

Kuva

Kuva

Puukuokka 2 valmistumassa ja Puukuokka 3:n työt aloitettu. Vuonna 2019 pitäisi olla kaikilta osin valmista tämän korttelin osalta.

Kuva

Suluntien varteen oli saatu yksi kerros, korkeampaa osaa vasta aloitellaan.

Kuva

Tikan kehäväylän varrella on sen sijaan rakentaminen sujunut ripeästi, As Oy Helmitikka.

Kuva

Ainolassa, tai tarkemmin (mutta vähemmän myyvästi) Kylmänorossa on saatu puut kaadettua tulevien kolmen talon tieltä.

Kuva

Keskustassa Cygnaeuksenkadulla uusi rakennuksen jatke on harjakorkeudessa.

Kuva

Kivelänrannan käärmetalossa on kolme talon osaa harjakorkeudessa. Keskimmäinen näistä vielä odottelee valmistumista.

Kuva

Kuva

Rasinrinteellä ollaan puolivälissä kerrosluvun suhteen.

Kuva

Muita kaavoitusasioita:

- Sepänkadun ja Nisulankadun varressa suunnitellaan kolmekerroksisen talon purkamista ja tilalle tulisi pitkä talo jossa seitsemän kerrosta. Tästä uskaltanee varauksetta sanoa että lähitalojen mummot ja papat ryhtyvät kiivaaseen valitusrumbaan. :smt017

- Suuruspäähän Ensikodin alueelle suunnitellaan uutta kerrostalokorttelia. Tästä järjestetään arkkitehtuurikilpailu syyskuun aikana
Tekijänä Jarski
#90799
Äsken huomasin että näkyypä tuo KOAS Towerin huippu keskustaankin Yliopistonkadulle. :smt023 Vielä tuosta taitaa yksi kerros puuttua.

Kuva
jfo peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä wab
#90835
Arn'O kirjoitti:Keskussairaalan työmaa sillalta katsottuna. Keltainen nosturi on tainnut ilmestyä ihan viime päivinä. Itse rakennuksesta näkyy tällä hetkellä yksi lähes valmis lohko.
Kuulemani mukaan keskussairaalalla torninosturit osuivat yhteen viime viikolla. Liekko keltainen nosturi olut tontilla tämän takia.
Tekijänä Smithers
#91387
Ydinkeskustan läheisyyteen Voionmaankadulle on suunnitteilla mukavan näköistä täydennysrakentamista. Ainoaksi harmiksi jää kaupparakennus, jonka olisi mielestäni saanut purkaa ja rakentaa tuohonkin tilalle talon ja siihen alakerrokseen liiketilaa.

Kuva

Kuva

Kuva
hmikko peukuttivat tätä
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 56