Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Tervetuloa

Tervetuloa Talofoorumiin!


Taloforum.fi on vuonna 2005 perustettu yksityinen keskustelupalsta kaikille positiivisesta urbaanista kehityksestä kiinnostuneille ihmisille. Tavoitteenamme on tarjota ja koota yhteen laaja-alaisesti suomalaista rakentamista, kehitystä ja ennen kaikkea uudistushalua. Olemme osa ns. YIMBY (YesInMyBackYard) liikettä, vastustamme vastustamista ja puollamme kehitystä. Mielestämme uusi on aina parempi, silloinkin kun se on huonompi, sillä kaikki kehitys on hyvästä. Ajattelemme positiivisesti ja suhtaudumme ympäristöömme lähes uskonnollisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

Vuosien saatossa Talo on kasvanut Suomen johtavaksi rakennusprojektien tiedonlähteeksi tavallisille ihmisille. Olemme tunnettuja myös valtavasta valokuvasisällöstä, niin upeista kaupunkikuvauksista kuin rakennusprojektiseurannasta. Toivotamme Taloon tervetulleiksi jokaisen urbaanista kaupunkikehityksestä kiinnostuneen, olet sitten opiskelija, virkamies, rakennuttaja tai eläkeläinen. Meitä on moneksi ja olemme iloisia kaikista sivistyneistä mielipiteistä.

Tule mukaan Taloon ja rekisteröidy käyttäjäksi. Taloforum.fi on ilmainen käyttäjille, rekisteröitymällä pääset osallistumaan keskusteluihin ja näet myös vain Talolaisille tarkoitettuja viihteellisimpiäkin alueita sekä suositun chattiominaisuuden. Lue kuitenkin ensin säännöt!


Liity Taloforum.fi käyttäjäksi.


Haluatko tehdä yhteistyötä kanssamme tai olla mukana kehittämässä sivustoa? Oletpa rakentaja, rakennuttaja, oppilaitos, koodari tai mainostaja - ota yhteyttä meihin talo(ät)taloforum.fi ja kerro ideoistasi. Löydämme varmasti sopivan yhteistyömuodon.