Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Tekijänä erk75
#99014
Iltahämärässä talot näyttävät ihan hyvältä ja plussaa vielä veteen piirtyvästä peilikuvasta! :smt023 Hieno kuva!

Noin muutoin.. noh, nyt ollaan vihdoin saatu Suomeen lähestulkoon oikeita pilvenpiirtäjiä, mutta olisin silti toivonut ulkonäöltä enemmän. Tornihotelli sai - aivan aiheesta - aikanaan aika lailla negaa mustan eri sävyistä, mutta kyllähän nämä REDI-talot näyttävät sellaiselta 1980-luvun taloilta, tosin korkeilta sellaisilta.

Toisaalta ymmärrän jossain määrin syynkin, koska näillä leveysasteilla lasipinnan käyttäminen suuressa määrin ei ole kovin ekologista eikä tässä ajassa myöskään poliittisesti hyväksyttyä. Harmillisen kaukana ollaan lopputuloksessa kuitenkin jälleen niistä kuuluisista ensimmäisistä rendereistä, mutta se taas on enemmän maan tapa kuin poikkeus. Ei nää susirumia ole, mutta odotin silti jotain vähän enemmän.
Klazu peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä grendy
#99072
rakentaja kirjoitti: 02.12.19 04:17
jsydanma kirjoitti: 27.11.19 23:23 Kuva
En saa silmistäni pois sitä näkyä, että majakan katolla olisi valkoinen omakotitalo.
Selvästi jälkikäteen tehty korotusosa samalla huikealla arkkitehtuurilla kuin tämä Tampereen yksi korotusprojekti :)

Kuva
Avatar
Tekijänä grendy
#99091
Oliko noi lipan alla olevat valkoisessa osassa olevat ikkunat ihan normi kämppien ikkunoita vai mitä? Vaikuttais olevan melko kova valaistus pimeän aikaan jos näin on :D
Avatar
Tekijänä veka
#99102
Puolestani voisitte kyllä sopia taloyhtiössä, että ainakin suurina juhlapäivinä majakan valot laitetaan päälle koko loistossaan. Sekin hyvä siinä, että vinttikerrosten asukkaiden ei tartte sytyttää kattovaloja olohuoneissa. Säästävät sähkölaskuissa.
Avatar
Tekijänä Kantti
#99174
Mikähän on tuosta kämpästä on ollut rakennusyhtiön myyntihinta? Neliöhinta näyttää olevan nyt 6855€/m². Ei ole tainnut vielä ehtiä päivääkään asunnossaan asumaan?
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 87