Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Teemme pieniä päivityksiä ja korjauksia Talossa.
Sivustolla saataa esiintyä häiriöitä ja näkyä mm. englannin kieltä.
#35099
Cheers mate! kiitooos!
Toi tulee olee kyllä hienon näkönen mesta kun on valmis, niin loistavalla paikalla se on.
Mietin tossa että varmasti ollu kiva olla duunissa kun lunta tulee taas joka päivä sekä tuulee ja on pakkasta, hyi stna on varmaa kylmä.
#36123
Tässäkin kohteessa tapahtunut ja vaikka mitä. Yritän päästä kuvaamaan joku päivä. Oiskohan 5-6 kerrosta kuorissa. Alkaa näyttää jo ihan hyvälle. Harmi että kovat pakkaset luvattu :(
#36124
Minäkin olen miettinyt kuvaamista, kun työmatkalla näkee sen. Voisikin huomenna yrittää ottaa kameran mukaan ja paluumatkalla jäädä varikon kohdilla pois.
#36485
Noniin.. -17 astetta pakkasta ja lunta about 50cm. Rastilla tapahtunut aika paljon ja aika laittaa taas parit fotot. Kokonaisuudessaanhan, mikäli toimistotalot rakennetaan seuraavaan rakennukseen kiinni tai lähes kiinni, niin tulee olee aika suuri näin Suomen mittapuulla mitattuna. Kahdessa "rivissä" jne.
Harmi kun itellä ei ole kuin perus kitti kamerassa, joten kuvanlaadut ei ole hirveen hyviä..
Lopetetaan lässytys ja annetaan kuvien kertoa tapahtumista enemmän.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Autosta nopeesti otin kuvan tosta kulmasta. En tiedä tuleeko jokaiseen kerrokseen tälläinen vaiko vain tähän ?
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Ja pari vielä..
Kuva
Kuva
#37641
Tehari, kuvia olisi tullut, jos olisi ollut kamerassa akku! Mutta käsittääkseni vasta tuo matalempi osa on rakennettu eikä tornia? Ainakin laskin niissä dösässä.
#38434
Reipas kuukausi mennyt edellisestä postauksesta, joten aika päivittää tän päivän tilanne tähänkin upeaan kokonaisuuteen. Kännyllä otin äkkii pari fotoa, joten ei mitään ihmeellisyyksiä.. kuvia kuitenkin olkaa hyvät!

Kuva

Kuva
#39260
Manskun Rastin ja Invalidiliiton talon väliin (Mannerheimintie 111) on ilmaantunut markkinointiin "Manskun Ykkönen" jota Pöyry kehuu Suomen ympäristöystävällisimmäksi hankkeeksi:
Hanke suunnitellaan huomioiden globaalien ympäristösertifikaattien asettamat vaatimukset. Kohteelle tullaan hakemaan LEED Platinum ja BREEAM excellent luokitukset sekä kohde suunnitellaan saavuttamaan A-energiatehokkuusluokka.

Pöyry tulee toimimaan kohteessa ylläpitomanagerina ja vastaa kiinteistön energiakulutuksen ja -olosuhteiden saavuttamisesta viiden vuoden ajan kohteen valmistumisesta. Näin voidaan taata hankkeen ympäristötavoitteiden toteutuminen yhteistyössä kiinteistön käyttäjien kanssa.

Kuva
Linkki: http://www.manskunykkonen.fi
#39261
Ihan hieno tuo uusi hanke! Valmistuuko muuten tuo Rastin 12-kerroksinen osa myöhemmin? :?
By ÄmJii
#39273
Suht lähellä keskustaa, hyvät liikenneyhteydet jne... Erittäin järkevää täyttää näitä kaupunkirakenteen aukkokohtia. Mieleen tulee vain se, että miksi näitä alueita ei ole jo rakennettu, vaan business parkkeja sun muita on lätkitty pitkin Helsingin reuna-alueiden ja ympäryskuntien metsiä?

Se pitää Manskun Ykkösestä sanoa, että ei siihen paljon vaadita, että tavallisesta toimistosta saa huomattavasti mukavamman näköisen.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7