Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Talot eivät ole kaikki kaikessa. Raideliikenne, puistoalueet ja muut kaupunkikuvalliset projektit saavat aikaan keskustelua täällä.
tekijänä Jape
#1433
Hehe, älkää vaan ottako tosissanne. Sattui eilen olemaan vähän liian tylsää ja minussa aina vellonut luovan työn nälkä otti yliotteen.

Mielestäni Moolio on siinä oikeassa, että Jyväskylä näyttää yllättävän urbaanilta siltoineen ja ympäröivine mäkineen, joten löydettyäni Jykin kartan lähdin väsäämään sinne kahden linjan ratikkaverkkoa, joka kattaisi koko kaupungin kolmellakymmenellä pysäkillä. Keskimääräinen pysäkkiväli n. puoli kilometriä.

Kuva

Ajattelin myös, että linjojen päät voitaisiin yhdistää, niin että koko hökötys olisi yksi kahdeksikon muotoinen linja, joka kiertäisi Jyväskylän samaan tyyliin kuin 3T ja 3B Helsingin kantakaupungin.

Saa nauraa..

8)
Avatar
tekijänä OlliMolli
#1438
Heh, ehdin jo hetken luulla, että tänne on tulossa jotain suurta. :lol: Olishan toi hieno, mutta pakko sanoa, että ei täällä hirveästi ole käyttöä yleiselle liikenteelle. Bussit ovat tietysti joillekin ihmisille tarpeellisia, mutta ainakin nuoremmat ihmiset käyttävät täällä lähes poikkeuksetta polkupyöriä. Kortepohjastakin voi vaikka kävellä 20 minuutissa keskustaan, ja vain siksi niinkin kauan, koska Harju on välissä. Olishan se hienoa jos olis ratikkoja tai LRT (joke) keskustassa. Puhumattakaan metrosta (LOL). Mukava kun jaksoit tehdä tuon raitiokartan.
tekijänä Matruusi
#1446
Hauskan näköinene kuvitelma.. Mutta pakko kommentoida.
Keltinmäestä Laajavuoren kautta keskustaan olisi aikalailla vuoristorataa :lol: voisi olla kiva kokemus
, viihdettä samalla kerralla (tuohon liittyvät hyvät sivut: http://www.rcdb.com)