Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä Eeros
#106666
^ Värit tekevät hyvää - myös harmauden ja kaamoksen kansalle.
Kunhan niitä käytetään taiten ja tyylillä.

Paljonkin vielä hyödyntämättä värien mahdollisuuksia arkkitehtuurissamme. Liikaakin on pliisua ja varovaista geneeristylsyyttä...
#106668
Jutun perusteella kirjastot ovat kulkemassa vielä enemmän kohti pelkistettyä oleskeluympäristöä. En vastusta suuntausta sinänsä, sillä Suomen oloihin tosiaan kaivataan lisää lämpimiä ja kauniita sisäympäristöjä. Vastapainona toivoisin kuitenkin Kalasatamaan myös oikeaa KIRJAstoa, jossa on roppakaupalla KIRJOja. Isosta kirjahyllystä nappaa aina paljon helpommin luettavaa kuin tietokoneen katalogista.
apollonkatu, veka tykkää tästä
#106677
Mitenköhän, alkaako seuraavan tornin rakentaminen tänä vuonna kunhan Horisontin julkisivu valmistuu ja torninosturi vapautuu? Keilaniemen torniprojektin jäihin laittaminen ainakin antaa osviittaa ettei uutta tornia olla hetkeen myöskään kalasatamaan rakentamassa.
#106678
Pidän kyllä ihmeenä, jos SRV saa edellytykset asuintornitalon rakentamiselle raavittua kasaan (paljon varauksia, isoja sijoittajia yms.). Mikäköhän on seuraava sakkopäivä kaupungin suuntaan, jos rakentaminen viivästyy entisestään?
#106951
Näyttäisi olevan enää viitisen kerrosta julkisivuhommaa jäljellä. Kesällä siis torninosturi varmastikkin puretaan, saapi nähdä kuinka kauaksi aikaa se joutaa varastoon ennen kuin seuraavaa tornia aletaan rakentamaan. Mikä lienee edes seuraava torneista?
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102