Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

tekijänä apollonkatu
#106213
Kivistön Colosseumin viimeisen sivun rakentaminen on alkanut. Suunnitelmat ovat tarkentuneet ja samoin korttelin ulkoasu.

Kesko rakentaa yhteistyössä SSA Rakennus Oy:n kanssa Vantaalle kaupungin viidennen K-Citymarketin. K-Citymarketin ja noin 20 muuta liiketilaa sisältävä hanke kuuluu Kivistön keskustaa täydentävän "Colosseumin" viimeiseen osaan. Liiketilojen lisäksi hankkeeseen kuuluu asuntotorni, johon SSA Rakennus toteuttaa monimuotoista asumista.

K-Citymarket tulee olemaan kooltaan yli 7000 neliömetriä, joka jakaantuu puoliksi elintarvikkeelle ja käyttötavaralle. Lisäksi hanke sisältää yli 6000 m2 muita liiketiloja kolmessa kerroksessa. Asiakkaiden käytössä on yli 300 parkkipaikkaa autoille ja 500 paikkaa polkupyörille.

"Olemme iloisia voidessamme tiivistää K-Citymarket-verkostoamme voimakkaasti kehittyvässä ja erinomaisten liikenneyhteyksien päässä olevassa Kivistössä. Uskomme, että K-Citymarket ja sen yhteyteen rakentuvat muut kaupalliset palvelut vahvistavat merkittävästi alueen vetovoimaa ja parantavat asukkaiden elämänlaatua", kommentoi Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula.

Hanketta koskevat maanvuokrasopimukset allekirjoitettiin Vantaan kaupungin tiloissa 12.9.2023. Sopimusten allekirjoittamisen jälkeen rakentamistyöt voidaan aloittaa lähes välittömästi.

"Yhteistyö Vantaan kaupungin ja SSA Rakennuksen kanssa on sujunut erinomaisesti", Mika Sivula kiittelee.

Tavoite kaupan avautumisen ajankohdaksi on kevättalvella 2026.

https://www.kesko.fi/media/uutiset-ja-t ... Y3HP4POhmo

Kuva
hmikko, tuomas, MatiasArvo tykkää tästä
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19