Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä Kantti
#100696
Tys Tyyssija on alkanut rakentua. Turussa mielenkiintoisinta ja laadukkainta arkkitehtuuria tuottaa ylivoimaiseen tapaan Turun Ylioppilaskyläsäätiö! Se on käynyt selväksi viime vuosina tehdyissä rakennusprojekteissa. Tätä kannattaa taas seurata!

Kuva

Kuva
TurkuCubed, Tlahti, Heikki K ja 2 muuta tykkää tästä
tekijänä jfo
#101591
Tuli tänään käveltyä Tyyssijan työmaan ohi ja räpsäisin kännykkäkameralla kuvan. Kaikki kerrokset ovat nyt harjakorkeudessa ja merkittävä osa ulkoseinän elementeistäkin on asennettu paikalleen. Nähtävästi ovaalin kapea pääty rakennetaan hieman eri tavalla kuin leveä sivu. Ilmeisesti TYS:n mainostamia ranskalaisia parvekkeitakaan ei ole tulossa kuin päätyyn / päätyihin, toisin kuin havainnekuvassa.

Kuva

PEABin tiedote 27.3.2020
Kuva

Suunnitelmat ovat selvästi muuttuneet matkan varrella. Kilpailuehdotuksessahan ulkoseinällä oli vielä lasitettuja parvekkeita Aitiopaikan tapaan, mutta nyt ne on halpuutettu pois. Ilmeisesti julkisivusta pitäisi viimeisimpien renderöintien perusteella tulla valkoinen.
veka, Tlahti, Kantti ja 1 muuta tykkää tästä
tekijänä hmikko
#101595
^ Voiks tuo olla todellista? Siis jos nuo ovat yksiöitä, niin tuossahan on aivan olematon ampuma-aukko per asunto. Taustalla näkyviä Ylioppilaskylän vanhoja asuntoja voi kohta markkinoida semmoisella luksusominaisuudella kuin ikkunat.
JamoL tykkää tästä
tekijänä omicorn
#101745
Asun tässä aitiopaikalla (ei siis Aitiopaikassa) rakentamisen seuraamisen suhteen ja seinäelementtejä laittaessa näkyi seinän sisäpuolella toinen, ranskalaisen parvekkeen näköinen aukko ihan. Eli kyllä siellä se toinenkin valoaukko löytyy.