Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Tornitaloja - lisää tornitaloja! Yläkerrassa keskustelua kaikesta korkeisiin taloihin liittyvästä ja korkeuksiin kohoavista uudisrakennuksista.
tekijänä 1000ft
#9563
Listataanpa tähän kaikki vähintään 10 kerroksiset:
-
-
-
-

Hiljaista on highrise rintamalla täällä päin!

1000ft
tekijänä 1000ft
#9566
Ei ole rakenteilla ja tuskin tehdään ikinä...

1000ft
tekijänä bitterfly
#19592
TYS Ikituuri!

Kuva
Todennäköisin uusi tornitalo Turussa, joka sijoittuu Nummenrannan uusien opiskelija-asuntojen kruunuksi, näyttävästi Helsingintien varteen. Soikeassa tornissa on kerroksia minimit 12. Kompleksiin tulee asuntoja ja liikkeitä. Rakentaminen saattaisi alkaa vuoden lopussa, tosin en elättelisi liian suuria toiveita :D

Kuva

Olihan tästä jo puhetta toisessa ketjussa, mutta pitää virallinen torni tuoda yläkerran puolelle.

*Kuvat Turun kaavahausta.
tekijänä Aboensis
#19656
Hyvä, että hanke etenee! Saadaan jotain edes. Melkeinpä iski masennus, kun katsoin tuota pilvenpiirtaja.netin tilastoa Suomen tornitaloprojekteista (väh. 12 krs.):

Helsinki 29
Espoo 20
Vantaa 17
Tampere 7
Jyväskylä 6
Kerava 5
Oulu 4
Kemi 1
Kuopio 1
Lempäälä 1
Lohja 1
Turku 1
Joensuu 1
Nokia 1
Järvenpää 1
Ylöjärvi 1
Kemijärvi 1

Että sellaisessa sarjassa Turku painii! Näen jo otsikot "Turku - Suomen matalin kaupunki!" :smt013
tekijänä bitterfly
#19657
Tuo yksi taitaa tuossa vielä meinata biotornia :D On kyllä vaikea käsittää, miksi täällä ei ole sama trendi kuin muualla. Onneksi tuo Tys ikituuri vaikuttaa olevan mataluudestaan huolimatta laadukas torni, eikä vain torni.
Avatar
tekijänä grendy
#19659
bitterfly kirjoitti:Tuo yksi taitaa tuossa vielä meinata biotornia :D On kyllä vaikea käsittää, miksi täällä ei ole sama trendi kuin muualla. Onneksi tuo Tys ikituuri vaikuttaa olevan mataluudestaan huolimatta laadukas torni, eikä vain torni.
Mitenkään dissaamatta (ihan oikeesti!:D) Turkua mutta ihan yleisesti en olettais että opiskelija-asuntolasta tehtäis mitenkään erityisen laadukasta ainakaan muihin taloihin verrattuna? Täällä ainakaan TOASilla ei oo ollut mitään hirveetä hinkua laadulla loistaa, samaa perus shittiä kun muutkin talot :/...
tekijänä bitterfly
#19662
^ Niin en tiedä, mutta nuo Nummenrannan talot ovat ainakin ulkoisesti olleet ihan siistin näköisiä, sisätiloista en mene mitään sanomaan. Ja tuskin tuo alueen näyttävin talo tulee olemaan muita huonompi. Ainakaan se ei ole kuutio. Syy tehdä laatua on keskeinen sijainti ja näkyvyys, kun ei olla missään lähiön keskellä.
tekijänä bitterfly
#21327
Tuoreempia uutisia TYS-ikituurista:
"42-metrinen kolossi maksaa kymmenen miljoonaa euroa
Turun yo-kylän edustalle kohoaa hulppea asuintorni"

http://ts.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4 ... :0:0:0:0:0:

Ja soraääniäkin tietysti jo kuulunut. Onhan se selvä, että jo 12-kerroksinen torninnysä herättää joissakin vaivaisissa pahennusta. Voi itku sentään näitä suomalaisia elämäntapavitisijöitä. Mitään uutta ei saisi tulla, eikä missään nimessä erilaista. Meinaa hermo mennä :D

'- Ootko kuullut, että tohon meirän takapihoille aiotaan rakentaa jotain suurta ja nöyristelemätöntä? - No mutta sehän on vääri se, mitä ne oikein luulee olevansa, perustetaas Pro Meidän Takapiha ja näytetään niille mistä Posanka pissii'.
tekijänä braide
#22314
No voidaanhan niitä alkaa listaamaan...

1. Majakkarannan Airistontähti - 58 metriä, kerroksia 18
2. Varissuon Tornikartio - 51-metrinen ja 15-kerroksinen
3. Puutarhakatu 11-13:ssa 43 m korkeat kaksoistornit ja kerroksia 14.
4. ??
5. :shock:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 29