Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Tornitaloja - lisää tornitaloja! Yläkerrassa keskustelua kaikesta korkeisiin taloihin liittyvästä ja korkeuksiin kohoavista uudisrakennuksista.
#106
Kuva
Copyright: Tuomo Siitonen


Torni näkyy etualalla siinä Kuokkalan sillan kupeessa. Torni tulee olemaan 15(16) -kerroksinen, ja varsin tuomosiitosmainen. :D Rakennus on jo ilmeisesti hyväksytty, mutta tontilla ei ole vielä merkkejä rakentamisen alkamisesta.
Viimeksi muokannut OlliMolli, 07.02.05 23:21. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
tekijänä Quu
#107
Kiintoisaa... Rakennusta ei ilmeisesti näy tässä kuvassa?
Avatar
tekijänä H.C.
#111
Näyttää muotoilultaan todella mielenkiintoiselta ja täydentää hyvin aluetta. Muutaman kerran kun tuli viime vuonna ajettua ohi eikä voinut muuta kuin ihastella näkymää nelostieltä järven yli Lutakkoa kohti. Onneksi vaimon sukulaiset asuvat kaukana pohjoisessa joten pääsen tulevaisuudessakin seuraamaan Jyväskylän kehitystä.
Avatar
tekijänä OlliMolli
#113
Qualtagh kirjoitti:Kiintoisaa... Rakennusta ei ilmeisesti näy tässä kuvassa?
Käsittääkseni tuo kuva on vanha. Sama vedos löytyy Lutakostakin eräästä kadunkulmasta, mutta ainakin Ober ja suhteellisen uusi (~kesäkuu 2004) Jyväskylä -lehti ovat sitä mieltä, että torni on yhä kuvioissa mukana. Toivotaan, että suunnitelmat eivät ole muuttuneet. :)
tekijänä Toni
#119
Omat tietoni taas otin Jyväskylän kaupunginsuunnitteluviraston sivuilta, missä viime lokakuussa (?) päivitetty kaava sisälsi tuon asuintornin. Sdessi oli kyselly asiasta Siitoselta itseltään (ovat sukulaisia) ja tämä oli kertonut ettei sen omaa talosuunnitelmaa ei edes välttämättä toteutettaisi, vaan että sen hoitaisi joku toinen arkkitehti.

Tämä tuli omasta muistista, että takuuseen en mene. Saa kyllä "joku toinen" varmistaa. ;)


Tuo Lutakko kyllä taitaa tehdä Jyväskylän aika lailla urbaanimman näköiseksi. Olisi ensi kesänä tarkoitus katsastaa miltä se näyttää ihan oikeassa elämässä.
tekijänä albertobroccoli
#155
Miten nyt sitten noi suunnitelmat eteneekin niin Jyväskylässä kyllä on potentiaalia. Omasta mielestäni se on kauempaa melkein yks Suomen staileimman näköisistä kaupungeista kun sinne saapuu Tampereen suunnalta. Innovakin näyttää astetta korkeammalta ja varmaan muutkin tulevat tornit, kun ne nousee selvemmin ympäristöstään esiin kuin muissa kaupungeissa. Jyväskylä muutenkin on sellaisen laakson pohjalla. Tietysti pohjoisesta päin tuleville "aakeeta-laakeeta" pohjalaisílle ja lappalaisille efekti voi olla vieläkin vaikuttavampi... :lol:
Avatar
tekijänä OlliMolli
#156
K-P kirjoitti:Miten nyt sitten noi suunnitelmat eteneekin niin Jyväskylässä kyllä on potentiaalia. Omasta mielestäni se on kauempaa melkein yks Suomen staileimman näköisistä kaupungeista kun sinne saapuu Tampereen suunnalta. Innovakin näyttää astetta korkeammalta ja varmaan muutkin tulevat tornit, kun ne nousee selvemmin ympäristöstään esiin kuin muissa kaupungeissa. Jyväskylä muutenkin on sellaisen laakson pohjalla. Tietysti pohjoisesta päin tuleville "aakeeta-laakeeta" pohjalaisílle ja lappalaisille efekti voi olla vieläkin vaikuttavampi... :lol:
Jyväskylä rulez! (meitsi feat. GSM yö-show) Mut siis joo, kyl Jykki on musta Suomen tyylikkäin kaupunki yhdessä Tampereen ja Stadin kanssa. En tiedä mistä johtuu, onhan Jykki tietysti yksi suurimmista kasvukeskuksista Suomessa, mutta varmaan ikärakenne vaikuttaa kanssa. Ei ole fabuja valittamassa kaikesta. Ja toisaalta paljon ulkomaalaisia vaihtareita, varmaan valtio haluaa siksikin panostaa Jykkiin.
Avatar
tekijänä Darkmage7280
#1030
Jyväshyvä on ihan päällikkö! Koska historiaa ei oikein ole, on panostettu nykypäivään ja hyvin seurauksin: ei modernin arkkitehtuurin tarvitsekaan olla sellaista stephenhollmaista askartelupaskartelua, jossa pyritään erottumaan sillä että ollaan rumia kuin luolapeikon potta.

Kaunis, nuorekas, sopivankokoinen kaupunki jonne taatusti muuttaisin, mutta kun eivät jäärät päästäneet yliopistoon... :(
tekijänä Mantsi
#1032
Moolio kirjoitti:Minulta on kysytty monesti (lähinnä Simo ;)) Lutakon XV tornista. Katselin tuossa äsken Lutakon sivuja, ja vaikuttaisi siltä, että tornin rakentamisen aloitus on suunniteltu täksi kevääksi. Eli siinä hieman uutta tietoa.
http://www.lutakko.com/index.php?page=rakentaminen
Mistähän hemmetistä siitä uudesta sillan kupeeseen tulevasta tornitalosta löytäis tietoa ja/tai kuvia ? En ole onnistunut löytämään yhtään mitään uutta.. :(
Ja entäs lohikoskelle tuleva 12 kerroksinen tornitalo ? Siitäkin kiinnostais vähän saada jotain selville.
Paras keino olisi tietenkin mennä käymään hannikaisen kadun virastotalolla, sieltä löytyy noita kaavoja ja piirrustuksia ihan ilmotustaululta asti... :idea:
tekijänä Mantsi
#1033
Oberleutnant kirjoitti: Tuo Lutakko kyllä taitaa tehdä Jyväskylän aika lailla urbaanimman näköiseksi. Olisi ensi kesänä tarkoitus katsastaa miltä se näyttää ihan oikeassa elämässä.
Laitan kahvin jo tippumaan... :D
Avatar
tekijänä OlliMolli
#1034
Jykki on Nykki.

Jos joku ei ole vielä kuullut, Jykki on Suomen paras kaupunki. Kun teen ensimmäisen miljoonani, tai sanotaan kymmenen, aloitan projektin rakentaa 80m toimistotorni Innovan viereen. Sen jälkeen Lutakko on täydellinen. MMMWWWWAAAHHAHAHAHAHAHAHAAAAA!!! *hieroo käsiään naama punaisena hikeä tippuen*
Avatar
tekijänä Darkmage7280
#1035
Jykki potkii aasia!
tekijänä Devi
#1046
:lol: Jumaliste jätkät te ootte asialinjalla kyllä :lol:
Avatar
tekijänä Darkmage7280
#1049
Hyvä herra, tälle arkkitehtuuria käsittelevälle keskustelusivustolle juuri asettamassanne viestissä käytitte vulgaaria ilmaisua "jumaliste" ja varsin alatyylistä maskuliinin sukupuolen edustajia ilmaisevaa termiä "jätkät", sekä mahdollisesti ilmaisitte toivottavasti määräaikaisen pahastuksenne keskustelumme asiallisen sisällön puutteesta.

Ryhdymme välittömästi toimiin jotta keskustelu keskittyisi vastaisuudessa Lutakon korkea-arkkitehtuuriseen rakennusprojektiin. Nyt, suokaa anteeksi, lähden Herrasmiesten Klubille maistelemaan brandya ja pelaamaan backgammonia, sekä ylläpitämään keskustelua Wittgensteinin metafysiikasta ja Schopenhauerin pessimismin perusteista.

:lol:

No jaa, myönnettäköön että se "Jykki potkii aasia" meni vähän yli. :oops:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9