Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Talon aulassa voit esitellä omia kuvia rakennuksista, kaupungeista ja muista urbaaniin teemaan liittyvistä kohteista. Esittele kotikaupunkisi tai kommentoi muiden kuvia. HUOM! Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia, eikä kuvien kopiointi ole sallittua ilman kuvaajan lupaa!
Avatar
tekijänä OlliMolli
#64
Niinpä siis. tierätte mistä on kymysys. Lähettäkää yksittäisiä kaupunkikuvia tähän ketjuun. Yksi per päivä ja sitä rataa...

Edit: Ai niin, pyritään pitämään keskustelu tässä ketjussa mahdollisimman vähäisenä, jookosta. Olisi mukava nähdä ketju jossa on vain kuvia kuvien perään. Tänks. :)
Viimeksi muokannut OlliMolli, 07.02.05 15:14. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
tekijänä Toni
#104
Aloitetaanpa suomalaisten "pilvenpiirtäjien" Grand Old Manilla, eli Helsingin Hotelli Tornilla. Tässä se on kuvattuna tammikuussa 2005 eräänä erittäin aurinkoisena päivänä. Lämpötila oli lähes +20.


Kuva
tekijänä SdeS
#202
Kuva
Sanomatalo, Kiasma ja Scandic Hotel Helsingin ydinkeskustassa
tekijänä Quu
#300
Testasin uutta kameraa, ja muutama iltakuva meni pilalle sillä laite nollaa jotkut asetukset kun virran kytkee pois. Pari puolihuolimattomasti pienennettyä ja terävöitettyä kuvaa Treelta. Ei ollut aikaa keskittyä kuvaamiseen joten otin samalla kun kävelin paikasta q paikkaan ö.

Kuva

Edit: Jaa 1 per päivä. :D
tekijänä SdeS
#611
Kuva
Itäkeskuksen Maamerkki (82m)
tekijänä Toni
#701
Uusi ylioppilastalo tänään kuvattuna

Kuva
tekijänä Kukkis
#736
Kuva

Juha Leiviskän suunnittelema asuintalo Länsi-Pasilassa, rakennettu v.1989.
tekijänä Toni
#892
Lasipalatsin alta
Kuva
tekijänä Toni
#1013
Tallinnan vanhaa kaupunkia elokuusssa 2004 Hotelli Virun 14. kerroksesta

Kuva
Avatar
tekijänä OlliMolli
#1094
Keskustan ja Tourulan väliin jäävä alue, joka on yksi kaupungin moderneimmistä. Tälle alueelle on keskittynyt suurin osa Jykin uusista rakennuksista joista kuvassa näkyy Scandic hotel. En tiedä kyseisen rakennuksen rakentamisvuotta, mutta se itseasiassa on siitä alueen vanhemmasta päästä. Monet rakennukset täällä ovat aivan viimevuosina valmistuneita, kuten eilen postaamani KOAS Veturi tai vaikkapa poliisiasema. Yhteinäisen modernia, pidän alueesta kovasti. Taaempana näkyvä harmaa rakennus on Kolmikulma joka on - uskokaa tai älkää - toimisto/parkkihalli. Viisi ylintä kerrosta ovat parkkikäyttössä. Kummallistahan tässä on nimen omaan se, että vastaavankokoisia parkkihalleja ei löydy oikein edes Stadista. Kovin kaunis rakennus se ei ole, mutta ehdottoman urbaani kylläkin.
Kuva
tekijänä Toni
#1107
@ Jape

Toi on otettu painamalla kamera Virun parveketta vasten. Zoomia oli täydet 10x. :) Virussa on parvekkeet molemmilla puolilla kapeaa puolta.


Olavin (?) kirkko hotellihuoneesta. Tripodina toimi tupakkakartonki+passi+kirja -yhdistelmä.

Kuva
Avatar
tekijänä sw
#1111
Ei vaan Oleviste. Mutta kai se suomeksi onkin ehkä Olavi...paras suomennos.
tekijänä Quu
#1244
Kuva

Jos tämä ei ole urbaani kuva niin ei sitten mikään.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 88