Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Tornitaloja - lisää tornitaloja! Yläkerrassa keskustelua kaikesta korkeisiin taloihin liittyvästä ja korkeuksiin kohoavista uudisrakennuksista.
tekijänä tripos
#102886
Huomasin, että tälle rakennusprojektille ei ole vielä kukaan tehnyt omaa aihetta.

Jyväskylän keskustaan tulossa kolmen talon kompleksi. Kerroksiltaan ovat 12, 8 ja 16 kerroksisia, joista tätä korkeinta aletaan ensimmäisenä rakentamaan.

Pohjola Rakennus on rakentajana, ennakkomarkkinointi on parhaillaan käynnissä ja rakennustyöt alkaisivat tämänhetkisen tiedon mukaan alkuvuodesta 2022. Nykyinen talon paikalla oleva matala rakennus puretaan loppuvuoden aikana.

Tässä muutamia havainnekuvia: (ylläpito voi korjata nämä kuvat paremmin näkyviksi tarvittaessa)

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva
Viimeksi muokannut sw, 14.09.21 22:39. Yhteensä muokattu 1 kertaa. Syy: Kuvalinkit korjattu. Käytä jatkossa Direct link- linkkiä.
hmikko, Klazu, jfo ja 5 muuta tykkää tästä
tekijänä tripos
#102890
Ja tässä vielä kuvat Googlen Streetviewistä nykyisestä purettavaksi joutuvasta talonrohjosta. Toshiban kopiokoneliike tuossa on vielä ainakin, ilmeisesti muuttavat pois vasta viimeisellä hetkellä.

Kuva
Kuva
tekijänä tripos
#103173
Nämä talot/taloyhtiöt tulevat olemaan nimiltään Puistolan Torni, Puistolan Huippu ja Puistolan Kruunu. Tuo torni on siis tuo 16-kerroksinen ja veikkaisin että Huippu tulee olemaan tuo 12-kerroksinen ja Kruunu tuo 8-kerroksinen.
Viimeksi muokannut tripos, 26.10.21 16:32. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
tekijänä wab
#103177
Ihan ok perus tötteröt. Vähän toivoisi että olis enemmän jotain silmiin pistävää. Esim nuo 4 ylimmän kerroksen ulokkeet voisi olla vähän enemmän esillä.
tekijänä tripos
#103184
wab kirjoitti: 26.10.21 22:00 Ihan ok perus tötteröt. Vähän toivoisi että olis enemmän jotain silmiin pistävää. Esim nuo 4 ylimmän kerroksen ulokkeet voisi olla vähän enemmän esillä.
Muistaakseni alkuperäisessä piirroksessa ne olivatkin, mutta siitä ei sitten tykätty, jonka vuoksi niitä pienennettiin.