Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Talot eivät ole kaikki kaikessa. Raideliikenne, puistoalueet ja muut kaupunkikuvalliset projektit saavat aikaan keskustelua täällä.
Avatar
tekijänä veka
#102431
Huh. Vähän jää epäselväksi, onko kyseessä uuden asuinalueen perustaminen vai onko tulvasuojelulla oikeasti tärkeä merkitys myös. Juutit ovat ennenkin kunnostautuneet tämmöisissä megahankkeissa. Esim. Christianshavnin iso saariryhmä kaupungin keskustassa on perustettu täyttömaalle, ja Juutinrauman silta tunneleineen ja täyttömaasaarineen oli huima hanke myös. Yritin kaivella arvioita kustannuksista, mutta lukuja on ilmassa nyt niin monenlaisia, että turha esittää mitään. Ehkä siinä vaiheessa, kun tälle haetaan EU-tukia ja suomalaisetkin pääsevät maksumiehiksi, saadaan jotain tietoja.
tekijänä bonk
#102433
ilmeisesti Nordhavnen tonttivaranto on jo aikataulutettu rakennettavaksi ja nyt tarvitaan lisää rakennusmaata. Kun Nordhavn alkaa olla valmis, voidaan Lynetteholmin ensimmäisiä tontteja jo rakentaa.

edit. Nordhavenin nettisivuilla luki, että alue olisi valmis 2030 ja Lynetteholmin täytöt valmiina kokonaisuudessaan 2035