Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Kaikenlaista rakentamiseen ja remontointiin liittyvää keskustelua voit käydä täällä vapaasti.
tekijänä bigmama83
#97298
Hei!

Tuleeko mieleen, jotain toimivaa tapaa, jolla saisi sijoitusyksiön muovimattoa ehostettua. Seinässä ihan siistit valkoiset kaakelit, mutta rumalle siniselle lattiamuovimatolle pitäisi saada tehtyä jotain. Onko esim, jotain pinnoitetta/maalia, jolla sen voisi käsitellä valkoiseksi? Kiitos
#97308
En lähtis kikkailee vaan teettäisin kerralla hyvän. Palkkaa urakoitsija joka repii maton pois, varmistaa ettei ole kosteusvaurioita ja laittaa kunnon vesieristeen + laatat. Ei tuollainen paljon maksa ja tulevaisuudessa jos myyt asunnon on laatta paljon muovimattoa houkuttelevampi.
#97309
Jotain halvinta mahdollista 10x10 laattaa tilalle. Muovimaton ehostukseen ei kukaan hullu käytä sekuntiakaan aikaa. Jopa sen miettiminen on ajanhukkaa :)
#97312
Kylppärin muovimaton päälle ei enää saa kiinnittää laatoitusta, muovimatto ei käy enää vesieristeestä. Muovimatto alkuperäisenä pintamateriaalina käy ja saa olla paikallaan ellei se vuoda. Remppaa tehtäessä muovimatto on purettava ja tehtävä tämän päivän vaatimukset täyttävä vesieristys ammattihenkilöllä, jonka työn yhtiö sen valmistumisen jälkeen tarkastuttaa näytteenottoineen teettäjän laskuun. Jos tekee laatoituksen yhtiölle ilmoittamatta ja myöhemmin todetaan kosteusvahinko vaikka alapuolen naapurin katon puolella, ollaan ongelmissa ja tulee kalliiksi. Kannattaa käyttää harkintaa ja kysyä isännöitsijältä asiaa tai käyttää jotakin maalia jos sellaista on olemassa. Vaikka, epäilen vahvasti ettei taida pitkään pysyä maalit muovimatossa kiinni?
MindW tykkää tästä