Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Talot eivät ole kaikki kaikessa. Raideliikenne, puistoalueet ja muut kaupunkikuvalliset projektit saavat aikaan keskustelua täällä.
#99884
Tämä saattaa olla tämän Halvoo-projektin viimeinen päivitys. Ainakin aion pitää erittäin pitkän tauon. En ole sinällään menettänyt kiinnostusta itse kaupunkiin, mutta tämän mallintaminen SketchUpilla ei ole enää oikein motivoivaa. Se vaatii paljon työtä tuottakseen tuloksia ja muut harrastukseni, jotka kilpailevat niukasta vapaa-ajastani, tuottavat iloa huomattavasti pienemmällä työmäärällä. Esim. 3D-kaupungin tekeminen on huomattavasti vähemmän työlästä Cities:Skylines-pelillä ja bonuksena siinä näkee kaupunkinsa heräävän henkiin.

Kaupungin keskusta on nyt kokonaan mallinnettu. Tässä on ilmakuva kaakosta.
KuvaSection004_pic22 by Vellu04, on Flickr

Lounaasta.
KuvaSection004_pic23 by Vellu04, on Flickr

Luoteesta.
KuvaSection004_pic24 by Vellu04, on Flickr

Koillisesta.
KuvaSection004_pic25 by Vellu04, on Flickr

Muutama suosikkirakennuksistani. Keskellä Halvoon päärautatieasema, sen vasemmalla puolella Hutton Inn -hotelli ja oikealla puolella Halvoontorni.
KuvaSection004_pic26 by Vellu04, on Flickr

Näkymä keskustan yli etelään.
KuvaSection004_pic27 by Vellu04, on Flickr
16valve, Pyöröovi, veka ja 5 muuta tykkää tästä
#99886
Oletko harkinnut tuoda mallintamisia rakennuksia Cities Skylinesiin? Ovat sen verran laadukkaasti tehtyjä, että uskoisin, että olisivat suosittuja. Toki muokaaminen peliin ei ole aivan yksinkertainen juttu.