Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Talon aulassa voit esitellä omia kuvia rakennuksista, kaupungeista ja muista urbaaniin teemaan liittyvistä kohteista. Esittele kotikaupunkisi tai kommentoi muiden kuvia. HUOM! Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia, eikä kuvien kopiointi ole sallittua ilman kuvaajan lupaa!
Avatar
tekijänä Kantti
#64506
Koska valokuvien kohdallakin on kaksi eri kategoriaa, urbaani ja ei urbaani kuvaketju, tein saman videoiden osalta.

Pohjaksi viime viikon keskiviikkona tekemäni kierros Naantalin alueelta retkiluistimilla. Retkiluistelijan kohdalla nyt tapahtunut vesien jäätyminen ilman lumen tuloa on muodostanut ihanteellisen asetelman! Jäät ovat jäätyneet sileiksi, alkaneet kasvaa matalaa jääkiderypästä eikä lumenpaksuus ole haittaamassa iloista menoa aurinkoisessa pakkasilmassa. Saaristomeri on upea niin kesällä kuin talvella!

[video]http://youtu.be/pQw264f3rjk[/video]
Avatar
tekijänä Jary
#69738
Janne_H kirjoitti:Kauniita revontulimaisema kieltämättä, mutta musavalinta on kyllä mennyt täysin pieleen.
Totta! Se kuulosti hyvin tutulta, veikkaan ulkomaalaiseksi. Jälleen kerran pitää tässä suomalaisena myötähäpeää potea muutoin loistavasta videosta--- eikö olisi voinut vaikka Sibeliusta lainata :?
Avatar
tekijänä Kantti
#69739
Janne_H kirjoitti:Kauniita revontulimaisema kieltämättä, mutta musavalinta on kyllä mennyt täysin pieleen.
Music: London Music Works - Requiem for a Tower.

Musa oli mahtipontisuudessaan tunkkaista, pidemmän päälle. Tuossa kuljettiin kuitenkin videon vetämänä, musiikki jäi nopeasti taustalle.
Avatar
tekijänä Kantti
#71164
Rajatapaus, onko nyt urbaanista vai ei-urbaanista kysymys, joka tapauksessa hienoa ja kiinnostavaa kuvausta Pripjatista, Tsernobylistä.

[video]http://vimeo.com/112681885[/video]