Mikä on Taloforum?

Talot eivät ole kaikki kaikessa. Raideliikenne, puistoalueet ja muut kaupunkikuvalliset projektit saavat aikaan keskustelua täällä.
Avatar
tekijänä Bernheart
#95245
Helsinki-Vantaan laajennuksen valmistelu käynnistyy jo huomenna, tästä tulee vähitellen iso työmaa seurattavaksi.

Ensimmäiset työmaat pystytetään maanantaina 27. elokuuta P3:n ja P2:n väliin Parkkitielle, T2:n ulosajotielle Terminaalitielle sekä P5:n eteen Tutkatielle. Työmailla on jonkin verran vaikutuksia ajoneuvoliikenteeseen ja jalankulkuun.


Loput linkistä:

Finavian tiedote 24.8.2018: "Valmistelutyöt T2:n laajentamiseksi käynnistyvät: Ensimmäiset työmaat P5:n ja P3:n eteen"
Avatar
tekijänä Bernheart
#96520
Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2:n laajennushankkeessa toteutuspäätös – SRV käynnistää työmaan SRV YHTIÖT OYJ     SIJOITTAJAUUTINEN   27.11.2018, KLO 10.00

Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2:n laajennushankkeessa toteutuspäätös – SRV käynnistää työmaan
Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2:n laajennus- ja muutostöiden allianssihankkeen rakentaminen käynnistyy. Finavia on tehnyt toteutuspäätöksen, jonka myötä SRV pääsee käynnistämään alueella ensimmäisen toteutusvaiheen osalta tärkeitä valmistelevia töitä. Terminaali 2:n laajennustyön hanke merkitään SRV:n tilauskantaan ja ensimmäisen vaiheen kokonaiskustannusarvio on noin 250 miljoonaa euroa. Hankkeen varsinainen toteutusvaiheen sopimus allekirjoitetaan keväällä 2019, kun hankkeen lopullinen tavoitekustannus selviää.


Loput linkistä. :smt026
#96524
Täytyy kyllä sanoa et Hki-Vantaalla käyminen on aina aika epämiellyttävä kokemus kun jatkuvasti jotain remppaa/laajennusta/jne. käynnissä. Oikeen missään kohtaan ole semmosta että kaikki paikat normaalisti auki ja jossain ei näy rakennustelineitä ja vaneriseinää kertomassa käynnissä olevasta työstä.
Bernheart, Klazu tykkäsi tästä
Avatar
tekijänä Bernheart
#96526
Samaa mieltä. Se johtuu siitä, että kaikki on tehty paloittain ja halvalla. Tämän projektin myönteinen puoli on, että syntyy iso uusi lähtö- ja tuloaula ja yhdessä vanhan terminaalin kanssa se muodostaa kokonaisuuden.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15