Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Tornitaloja - lisää tornitaloja! Yläkerrassa keskustelua kaikesta korkeisiin taloihin liittyvästä ja korkeuksiin kohoavista uudisrakennuksista.
Avatar
tekijänä grendy
#96210
Huhhuh, tosta jos saa vielä siedettävän näköisen niin ihme on :D
tekijänä Heikki K
#96243
Ylöjärven mittakaavalla yllättävän massiivinen kokonaisuus. Tulee vähän mieleen Kaukajärven uusi keskustakortteli. Onko tietoa, mitä tuohon ympräille tulee, millaista katutilaa yms.?
tekijänä Xerdoz
#96245
Suurin ongelma suomessa rakentamisessa on oikeastaan tuo, ettei mitenkään yhdistetä vahingossakaan muuhun kaupunkirakentamiseen, eli on se katu/tie, sitten yksi "kortteli", jota ei yllä kortteliksi pitäisi laskea ja sitten jotain ryteikköä. Vähän matkan päässä on sitten toinen katu/tie, jossa taas joku yksittäinen laatikko, eikä tulevaisuudessakaan voi yhdistää mitenkään näitä katuja toisiinsa, koska ryteikköä pitää suojella tai sitten on juurikin nämä yksittäiset rakennukset tehty niin, ettei pysty yhdistämään mitenkään. Esimerkkinä tämä https://goo.gl/maps/T9q1wJyF9G72
Miten tuossakaan koskaan tuota pähkinämäenkatua yhdistät minnekään tai teet mitenkään järkevää kaupunkia enää tuon paikalle. Purkaakaan ei näitä suojeltuja mörskiä saa.