Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
Tekijänä arkkinikkari
#99815
veka kirjoitti: 21.03.20 18:20 Pikkujuttu tietysti, mutta alkoi tuntua sen verran hauskalta detaljilta, että piti käydä tarkistamassa. Täysimittaisen Steinwayn pituus on 274 cm, joten sen mahduttaminen hisssiin kuljetustukineen voi olla haastavaa. Mutta tällä firmalla ja muutamalla muulla on toki pienempiä malleja, jotka varmaan menevät täydestä kateellisten sukulaisten tullessa kylään.
Jos ei mahdu hissiin, niin pitää kantaa portaita pitkin...
Avatar
Tekijänä veka
#100468
Kiitos linkeistä. Nämä videot ovat nannaa tornitalojen ystäville, kuvausteknisestikin upeita. Osaavat jopa aavistella, että korona saattaa tehdä lopun tämän sorttisesta rakentamisesta Nykissä, ainakin toistaiseksi. Kun naapuritontin puolelle ei päässyt, voitiin vain vallata ilmatilaa.
Avatar
Tekijänä veka
#101030
Manhattanille on parhaillaan valmistumassa ajattoman tyylikäs Art Deco -henkinen asuintalo, joka jo syntyessään näyttää siltä kuin se olisi ollut tuossa aina. Hienostunut Gotham City -tunnelma on luotu aika vähäisin konstein. Metallisen seinäpeitteen huoliteltu kalanruokuvio ei liene maltaita maksanut. Osoite on 30 East 29th Street Park Avenuen ja Madison Avenuen välissä. Empire State Building on vain muutaman korttelin päässä.

https://rosehill.nyc/

kuvat: Rockefeller GroupKuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva
TurkuCubed, Pyöröovi, Kantti ja 3 muut peukuttivat tätä