Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

#96983
Sinänsä mielenkiintoinen rakennus, että se näyttää selvästi erilaiselta riippuen valosta ja katseluetäisyydestä.

Kirkkaassa auringonvalossa seinäpinta näyttää elävältä varjoineen sekä läheltä että kaukaa.

Kuva
Kuva

Harmaassa säässä Marriott näyttää vähemmän elävältä mutta silti ihan mielenkiintoiselta.

Kuva
16valve, veka, hmikko ja 1 muuta tykkää tästä
#97460
Parasta mikä tässä Marriotissa nimenomaan on - on se, että se sopii nimenomaan kuin nenä päähän Tampere-Talon ”kylpylä/kylpyhuone” ulkoasuun. Ihmiselle, joka ei ole Tampere-Talon rakennukseen tottunut se saattaa näyttää hirveältä, mutta kun rakennusta on katsonut vuosikymmeniä ja näkee tämän laajennuksen sen kannalta niin se menee juuri siihen ajankuvaan mikä tuohon kuuluukin. :smt023 Itse annan peukun tälle ja varsinkin Kalevantietä pitkin idästä tultaessa. Täyttää tienpäässä näkyvän kujamaisen horisonttimaiseman kokonaan, josta tulee kiva kontrasti tilan hallitsevuuden vuoksi.
#97552
Jos pää on ruma, niin kannattaisi edes hioa siitä nenästä vähän tyylikkäämpi, vaikka ympäristö kalpenisi rinnalla.
#97554
Pyöröovi kirjoitti: 11.04.19 13:47 Jos pää on ruma, niin kannattaisi edes hioa siitä nenästä vähän tyylikkäämpi, vaikka ympäristö kalpenisi rinnalla.
Ei, ei, ei. Tämän nimenomaan kuuluu jatkaa samaa ympäristöä alkuperäistä mukaillen eikä hotelli saa pompata siitä yhtään, koska Tampere-Talo itsessään on se aikansa jalokivi tossa ja hotellin tulee olla luonnollinen jatke sille. Nyt pitää ymmärtää sen tarkoitus ympäristössään. Yksittäisenä rakennuksena sitä olisi helppo sanoa rumaksi ja tympeäksi ja mitä muita kommentteja siitä onkin jo aiemmin ollut. :)
James, kndkt, grendy ja 1 muuta tykkää tästä
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7