Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
Tekijänä MindW
#96759
Arn'O kirjoitti:
Eli tuon mukaan kaksi ekaa tornia T2=Majakka ja T3=Loisto olisivat tuttuja tummanharmaita, mutta seuraavat kaksi T4=Kapteeni ja T5=Luotsi olisivat vaaleampia. Oikein hyvä niinkin.
Hesarin tämänpäiväisen jutun mukaan myös Loistosta pitäisi tulla valkoinen. Tämä pyritään varmistaa poliitikkojen, rakennusvalvonnan ja kaupunkikuvaneuvottelukunnan suorittamilla julkisivumallin tarkasteluilla.
Kannattaa Hesarin jutun sijaan / lisäksi katsoa linkaamiani asiakirjoja. Kaksi ensimmäistä tornia on vanhalla rakennusluvalla. Tämä uusi rakennuslupa ja valkoiset julkisivut on kolmanteen ja neljänteen torniin. En usko, että toimittaja on täysin sisäistänyt asiaa.
Janne_H, Hipardus, Arn'O peukuttivat tätä
Tekijänä aluode
#96798
Hipardus, veka peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä veka
#96833
Yhä jännään, miltä Majakan terassitason yläpuolella olevien Penthouse-kerrosten seinät tulevat lopulta näyttämään. Ja toppiinhan tulee vielä se komea lippa varmaan aika pian. Suurkiitos hienoista kuvista, joiden avulla näitä tapahtumia pääsee seuraamaan. Ei tartte lähteä paikan päälle hytisemään.
Avatar
Tekijänä Kantti
#96846
Hieno video Janne_H:lta! (?)
Avatar
Tekijänä veka
#96851
Majakan vintti- eli Pentehouse-kerrosten 34 ja 35 asunnot etsivät edelleen tulevia asukkaitaan, vaikka muu talo on jo pulkassa. Syynä lienee kovan puoleinen hinta (15.000 ja rapiat neliöltä), jolla pitäisi saada sijainnin ja näköalojen lisäksi tavanomaista korkeampaa sisätilojen laatua. Itse kyllä uskon, että nämäkin menevät vielä kaupaksi, kunhan niitä pääsee ihmettelemään valmiina. Majakan hulppeimmat asunnot taitavat kuitenkin sijaita vähän alempana kerroksissa 25, 31 ja 32. Niissä kolme eteläsivun asuntoa on yhdistetty yhdeksi lähes 200 neliön kämpäksi, ja samalla on pääästy tuunaamaan myös sisätiloja. Aika kutkuttava on esim. oikein tilava keittiö, jossa on toteutettu monen haaave kahden tiskikoneen taktiikasta. Kunhan vain muistaa, kummassa on puhtaita, kummassa likaisia.

Kuva
hmikko, 16valve peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä Tande
#96858
Mikäs siinä, jos kaupaksi menee. Varmaan noihin alkoveihin moni asukas kehittelee jotain kirjastoa, musiikkistudiota, kotiteatteria jne. Tosin kyllä monet hyvät yöunet olen itsekin nukkunut ruotsinlaivan ikkunattomissa sisähyteissä. Se, että jaksaako moista kuukaudesta ja vuodesta toiseen on sitten toinen juttu...
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 88