Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Talon aulassa voit esitellä omia kuvia rakennuksista, kaupungeista ja muista urbaaniin teemaan liittyvistä kohteista. Esittele kotikaupunkisi tai kommentoi muiden kuvia. HUOM! Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia, eikä kuvien kopiointi ole sallittua ilman kuvaajan lupaa!
Avatar
tekijänä veka
#93809
Aika huimia nuo pilareiden varaan rakennetut 5+5 -kaistaiset motarit. Tämän jälkeen osaa taas arvostaa suomalaista kaupunkisuunnittelua vähän enemmän.
grendy tykkää tästä
Avatar
tekijänä Kantti
#93816
Kerrassaa komea kooste!

Erikoisen näköisiä härpäkkeitä, vuoristoratoja ja kiitoteitä, rakennuksissa siellä? :lol:
Kuva
Avatar
tekijänä grendy
#93821
Lontoon Cucumberikin löytyi tosta aiemmasta kuvasta oikeelta :D.. Mut joo, on noi motarihelvetit kyllä ihan karmeen näköisiä. Ei taida olla ilmanlaadussa kehumista tuollakaan?
Avatar
tekijänä veka
#96460
Ei siinä vanhassakaan kakkulassa mitään vikaa tuntunut olevan, ainakaan täällä nähtyjen kuvien perusteella. Mutta tämän uuden kyvyt ylittävät kyllä ymmärryksen. Ja vielä yökuva. Kerro joskus tekniikasta vähän tarkemmin. On tämä niin ihmeellistä.
Avatar
tekijänä Janne_H
#96886
veka kirjoitti:Ei siinä vanhassakaan kakkulassa mitään vikaa tuntunut olevan, ainakaan täällä nähtyjen kuvien perusteella. Mutta tämän uuden kyvyt ylittävät kyllä ymmärryksen. Ja vielä yökuva. Kerro joskus tekniikasta vähän tarkemmin. On tämä niin ihmeellistä.
Hyvä jalusta, kameran laukaisu ajastimella tai lankalaukaisimella, paljon päälekkäisyyttä vierekkäisten kuvien kesken. Panoraamat työstän sitten PTGuilla.

Tässä maisema Helsingistä viime elokuulta.
Kuva
TurkuCubed, tissot, veka ja 2 muuta tykkää tästä
Avatar
tekijänä veka
#97115
Itäväylällä kulkevat autot toistuvat hienossa kuvassa hauskasti viidesti. Ihmeellisen tekniikan reunaehtoja?
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37