Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä grendy
#91604
^Huhhuh. Sääliksi käy kyllä talosta kämpän varanneita, ei lupaava alku. Eikö valmiiden sandwich-elementtien juuri tällaiset ongelmat pitänyt poistaa? Vai onko niitä itsessään sitten liotettu vesisateessa?
Avatar
tekijänä veka
#91605
PMK-Tornia rakentava Pohjola Rakennus Oy näyttää olevan Kauppalehden Menestyjäyritys 2015. Talosivuilla se hehkuttaa tähän tapaan: "Kun haet kohtuuhintaisia, laadukasta kotia, käännä katse Pohjolaan. Pohjola Rakennuksella on yli 25 vuoden tietämys siitä, mitä asiakkaamme kotiaan valitessaan arvostavat. Ja koteja olemme rakentaneet jo noin 10 000. Rakentamiimme asuntoihin valitaan laadukkaiksi ja kestäväksi todetut tekniset ratkaisut sekä materiaalit."

PMK-Tornin kerrotaan myös olevan "modernisti rouhea". "PMK-Torni on arvokas aarre ajan hermoilla, oma koti elämän keskipisteessä." No, positiivisesti ajatellen on hyvä, että ongelmat on kaivettu näkösälle näin hyvin. Varmaan asunnon varanneille on jo tiedotettu uudesta tilanteesta. Onkohan tämä riittävä syy perua varaus?

http://www.pmktorni.fi/
grendy tykkää tästä
Avatar
tekijänä huopa
#91900
Tuo viistokatto, vaikkakin hyvin lievästikin viisto, lisää talon esteettistä olemusta omissa silmissä huikeasti. Enemmänkin viisto saisi olla ja etenkin sellaista parin kerroksen terassoitua kattoa olis kiva nähdä joskus suomessa. Mun makuun ihan suhtkoht menettelevä torni näyttää tulevan loppupeleissä. 4/10
Avatar
tekijänä Urbaani
#92526
Ihan OK tuosta näyttää tulevan, mutta vähän matalaksi ja sitä myöten "läskiksi" jää. Siis ei mikään satametrinen paikalle edes sopisikaan, mutta 2-4 kerrosta enemmän olisi ollut great. Pelättiinköhän nimbyjä niin paljon, ettei 16-kerroksistakaan uskallettu kaavoittaa. Asunnot olisivat varmasi menneet kaupaksi.