Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Talot eivät ole kaikki kaikessa. Raideliikenne, puistoalueet ja muut kaupunkikuvalliset projektit saavat aikaan keskustelua täällä.
#77973
Tuntuu kun kaikkialla olisi alkanut nousemaan samaan aikaan, kun noita monttuja on saanut katsella vuosia. Odotan kyllä innolla miltä Tapiolan keskusta alkaa oikeasti näyttämään ja miten toivottavasti porukka löytää taas paikan välivuosien jälkeen.
Janne_H kirjoitti:Lauttasaari:
Kuva

Koivusaari:
Kuva
Kuva

Keilaniemi
Kuva
Kuva
Kuva

Aalto-yliopisto
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Tapiola
Kuva
Kuva

Niittykumpu
Kuva
Kuva

Matinkylä
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
#79478
Bernheart kirjoitti:http://www.hs.fi/kaupunki/a1427266631788
Rahan kulutuksessakin ennuste alkaa pitää vihdoin kutinsa, Kokkinen lupailee. Kustannusarvion ei pitäisi takavuosien tapaan enää nousta.

"Yksi miljardi ja kahdeksan miljoonaa euroa on ennuste, enkä näe, että se olisi uhattuna."
Juuri männä viikolla tuli 40 miljoonan yllätyslasku, mm. metroasemien osista? Vissiin metron budjetti pitää kun ylitykset pannaan sen ulkopuolelle.
#79479
Elokuu 2016 on ollut ennuste jo pitkään, joten olisi melko noloa, jos siitäkin vielä onnistuttaisiin myöhästymään. Sinänsä automaattimetrosekoilun jälkeen ei tulisi yllätyksenä, jos uuden asetinlaitteen kanssa hommat menisivät päin honkia.
#81901
Lisää kuvia:
https://www.flickr.com/photos/lansimetro/

Asemien sisäänkäynneistä ja sisätiloista tulee kuvien perusteella hyvä fiilis. Vähän samanlaista henkeä kuin Kehäradan ja Vuosaaren haaran asemilla, että ollaan panostettu jonkin verran ja jopa välillä vähän hulluteltu. Ainakin jos vertaa Helsingin vanhimpiin metroasemiin, jotka ovat yleensä tylsiä karvalakkimalleja. Nyt voisi ajatella, että vaikkapa Rautatientorin aseman voisi sisustaa uudelleen, kun nyt kerran näihin lähiöasemiinkin tehdään jotain hienompaa.
#81972
Piti varmuuden vuoksi käydä hieman valvomassa miten rakennustyöt Tapiolan asemalla etenevät:
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva