Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Talon aulassa voit esitellä omia kuvia rakennuksista, kaupungeista ja muista urbaaniin teemaan liittyvistä kohteista. Esittele kotikaupunkisi tai kommentoi muiden kuvia. HUOM! Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia, eikä kuvien kopiointi ole sallittua ilman kuvaajan lupaa!
Avatar
tekijänä Urbaani
#72891
Clepe kirjoitti:Eiköhän kaikki merenrantakaupunginosat ole keskimääräistä arvostetumpia omassa kategoriassaan. Kivenlahtihan on rannan puolesta ihan kiva, joskin kuollut. Rannassa on Meritori, jolla ei taida minkäänlaista kaupallista toimintoa. Kahvilaa kai sinne on puuhailtu, mutta asukkaat vastustaa (yllätys yllätys). Kaupalliset palvelut taas on sijoitettu kaupunginosan reunalle, kauas rannasta ja korttelin päähän kaupunginosan pääkadusta, Kivenlahdenkadusta. Sinänsä tietenkin hienoa että rantaa on uskallettu hyödyntää ja rannan osalta ihan viihtyisä kaupunginosa. Mutta itse asemakaava on toiminnallisesti todella epäkäytännöllinen ja ihmisvihamielinen.

Hienoja kuvia kuitenkin!
Kivenlahden autioisuuteen vaikuttaa varmasti se, että alue on Espoon ja oikeastaan koko Pääkaupunkiseudun kaikista läntisin nurkka, jonne muilla kun paikallisilla on harvoin asiaa. Toivottavasti metro tuo Kivenlahteen lisää elämää. Potentiaalia täydennysrakentamisellekin on todella paljon.
Avatar
tekijänä Clepe
#72895
Tande kirjoitti:Kivenlahden autioisuuteen vaikuttaa varmasti se, että alue on Espoon ja oikeastaan koko Pääkaupunkiseudun kaikista läntisin nurkka, jonne muilla kun paikallisilla on harvoin asiaa. Toivottavasti metro tuo Kivenlahteen lisää elämää. Potentiaalia täydennysrakentamisellekin on todella paljon.
Juu, toki vaikuttaa. Mutta jos vertaa vaikka Aurinkolahteen, joka on myös Pääkaupunkiseudun laidalla, niin on noissa aika iso ero. Aurinkolahdessa ranta on hyödynnetty huomattavan paljon paremmin. Rannalla on useita ravintoloita ja kesällä ihmisiä ihan tungokseen asti.
Avatar
tekijänä veka
#87221
Kuvan tarkkuus on jälleen aivan käsittämätön, huh huh. Jännä havaita, etteivät Stockmannin katolle nousevat tornit erotu joukosta kovinkaan selvästi, vaikka vierestä katsottaessa ne vaikuttavat valtavilta. Nyt jo melkein harmittaa niiden madaltaminen, eikä edes melkein. Kyllä Tapiolan keskusta saisi erottua tässä näkymässä selvemmin. Niittyhuippu sen sijaan on siluetissa komea ilmestys jopa näin kaukaa katsottaessa.
Avatar
tekijänä MindW
#87229
Nuo jalopuutornit tjsp. ovat kyllä aivan suhteettomia möhkäleitä.
Avatar
tekijänä Pyöröovi
#94215
Upea kuva, jo lähes kesäinen värimaailma. Toi torni menee omilla listoillani varmaan pääkaupunkiseudun tyylikkäimpään kärkeen, vaikka katutaso on jalankulkijalle raivostuttava. Kai unohdan aina, että Espoo on suunniteltu katsottavaksi tuulilasin takaa.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19