Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

tekijänä hmikko
#75733
Piti hetkisen syynätä, että onko tuo Keskon hanke sama vai eri kuin tämä, jonka Tande postasi eri ketjuun keväällä, mutta eri rakennusfirmojen hankkeita ovat.

Näyttäis lopulta Mannerheimintien varsi täyttyvän kohtuullisella vauhdilla. Sit vaan toisen puolen kaava lainvoimaiseksi.
Tande kirjoitti:
NCC käynnistää toimistotalon rakentamisen Helsingissä

Julkaistu: 21.5.2015 10:00

NCC käynnistää Aitio Business Parkin toisen vaiheen rakennustyöt Helsingin Ruskeasuolla. Toimistorakennukseen tulee noin 4 700 m² vuokrattavaa toimitilaa.

[...]

Aitio Business Parkin ensimmäinen vaihe, Vivaldi-talo, valmistui maaliskuussa 2013. Se sisältää noin 5650 m² vuokrattavaa toimisto- ja liiketilaa. Vuokrattavaa toimitilaa Aitiossa tulee olemaan yhteensä n. 10 400 m2 ja se tarjoaa työtilat n. 700 hengelle.

Rakennustöiden toteuttajana toimii NCC Rakennus Oy ja rakennuksen arvioitu valmistuminen on elokuussa 2016. Toimitilojen vuokrauksesta vastaa NCC Property Development Oy.
Kuva
tekijänä Kazaam
#75735
Hyvä, että lähtee etenemään, onhan tuo vanhempi osa ollut jo vuosia pystyssä. Harmi vain, että mikäli kuvia tulkitsin oikein, niin aiemmin kaavailtu 12-kerroksinen kutistuu samalle korkeudelle kuin olemassa olevat ja viereiset NCC:n rakennukset. Toivottavasti marketti tulee Mannerheimintien puolelle.

Tyhjä tonttihan tuonne Mannerheimintien varrelle edelleen jää NCC:n ja Invalidiliiton rakennuksien väliin. Pöyryn varaus lienee vanhentunut?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7