Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä grendy
#64202
sw kirjoitti:Niin siis ton korttelin nimi on Töölön Stage, talot ovat Oscar, Grammy ja nyt valmistuva Emmy ;)
Aaa! Taitaa olla sitten toi Oscar se mitä Stagena hehkutin(?) piippuineen? :)
tekijänä cobaink
#64831
SRV urakoi Satolle uusia asuntoja Helsingin Leppäsuolle
Sato ja SRV Rakennus ovat 14. helmikuuta sopineet ensimmäisen vaiheen rakentamisesta Etu-Töölön Leppäsuolle Helsingissä. Tontti sijaitsee Mechelininkadun ja Pohjoisen Rautatienkadun taitteessa. Asunto-osakeyhtiö Töölön Estradin hankinta-arvo on noin 32 miljoonaa euroa. Kohteeseen tulee yhteensä 123 huoneistoa.

Tontin Pohjoisen Rautatienkadun puoleiseen osaan tulee pääasiassa vuokra-asuntoja. Mechelininkadun puoleiseen osaan on alustavasti suunnitteilla pääasiassa myytäviä omistusasuntoja. Asunnot on tarkoitus myydä vasta niiden valmistuttua. Asuntojen lisäksi taloihin tulee liike- ja toimistotiloja, joista osa toteutetaan asuntoihin liitettävinä työtiloina.

”Leppäsuon alue Etu-Töölössä on sijainniltaan loistava tämän päivän vaatimustason täyttäville vuokra- ja omistusasunnoille”, Saton Investoinnit ja realisoinnit -yksikön johtaja Antti Aarnio sanoo.
http://www.rakennuslehti.fi/uutiset/pro ... 33406.html
tekijänä cobaink
#65416
Kuva
Tontille tulee kaksi taloyhtiötä, josta ensimmäiseksi rakennetaan Rautatienkadun puolelle Asunto Oy Töölön Estradi. Sen rakennustyöt on aloitettu ja rakennustyöt valmistuvat arviolta elokuussa 2015. Mechelininkadun puolella sijaitsevan taloyhtiön, Asunto Oy Töölön Gaalan rakentaminen on suunniteltu aloitettavaksi syksyllä 2014. Molempiin taloyhtiöihin tulee sekä vuokra- että omistusasuntoja.
http://www.sato.fi/fi/asumisratkaisut/t ... tusasunnot
Avatar
tekijänä sw
#65651
SRV rakentaa Estradin, jonka maanrakennustyöt on aloitettu tänään. Louhintatyöt aloitetaan 19.4.2014. Perustustyöt aloitetaan toukokuun alussa ja elementtiasennus kesäkuun alussa. Koko hankkeen arvioidaan valmistuvan marraskuussa 2015. Nyt räjäytyksiä jännitämään.
Avatar
tekijänä sw
#69072
Estradin tilanne 16.8.2014, lauantainakin tehdään töitä näköjään.

Kuva

Oikealla Emmy valmiina, uusimpana tulokkaana Stagella.
Kuva
Avatar
tekijänä sw
#69213
Pientä edistystä viikon takaiseen. Kannen betonivalun valmistelutyöt kohta valmiit. Nostokurki töröttää hauskasti keskellä työmaata reiästä.

Kuva
Avatar
tekijänä Kantti
#69513
sw kirjoitti:Pihakantta valettu, kerroksia noussut.
Tossa olisi selvä timelapsen paikka!! *ehdottaa* :) Näkisi miten rakentaminen edistyy.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8