Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Toteutuuko SuperLife Lab?

Kyllä, suunnitelmien mukaisesti
10
59%
Kyllä, mutta pienemmässä mittakaavassa
4
24%
Ei
3
18%
tekijänä zz
#7394
Katsotaanpa näin äänestyksen muodossa, mitä mieltä Talolaiset ovat tästä Perkkaan kompleksin toteutumisesta. Työnimenä oli aluksi LifeStylePark mutta tällä hetkellä puhutaan SuperLife Labista...


Lainaus http://www.evata.fi 29.11.2005

"23.6.2005

Espoon kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 21.6.2005 varata Perkkaan kaupunginosasta alueen Evata Development Oy:lle

Evata Development Oy:ssä jo kauan kehitteillä olleen idean jatkokehittämiselle on löytynyt sopiva paikka. Kaupunginhallituksen varaama alue sijaitsee Perkkaan kaupunginosassa Kehä I:n itäpuolella. Sitä rajaavat rantarata pohjoisessa ja Perkkaantie etelässä. Alueen läpi virtaa Monikonpuro ja alueen pinta-ala on n. 7 ha.

Tutkimus-, kehittämis- ja suunnittelutyö tapahtuu kiinteistökehitystoimisto Evatan Development Oy:n ja arkkitehtitoimisto Evata Finland Oy:n toimesta. Projektin edetessä toimijat ja rakennusliikkeet otetaan mukaan heti tarvittaessa. Mahdollisuuksien mukaan työssä olisi jo alkuvaiheessa mukana hankkeen loppusijoittaja.

Ajatuksena on luoda sellainen monitoimi- ja palvelukeskuskokonaisuus, joka muodostaa yhdessä Leppävaaran keskuksen kanssa kokonaisuuden. Käytämme tässä vaiheessa hankkeesta nimeä Life Style Park. Alustavien kaavailujemme mukaan se sisältäisi mm. seuraavia toimintoja:

• viihdekylpylä tai viihdekylpylähotelli,
• vapaa-aikakeskus sisältäen nuorisolle ja nuorekkaille aikuisille tarkoitettuja viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja kaupallisia liikkeitä,
• elokuvakeskus,
• ravintolapalveluja esim. erilaisten etnisten ravintoloiden kirjo sekä
• koko hankkeelle leimaa-antavana Suomen ensimmäinen sisälaskettelupaikka,
• sekä muita toimintoja, jotka täsmentyvät myöhemmin suunnittelun edetessä.

Evata yhtiöillä ja sen henkilökunnalla on vuosikausien kokemus tämäntyyppisten laaja-alaisten hankkeiden menestyksekkäästä kehittämisestä, suunnittelemisesta, johtamisesta ja toteuttamisesta. Evata yhtiöt kykenee vastaamaan Perkkaan alueen hankkeen kokonaisvaltaisesta onnistumisesta.

Tonttivaraus on voimassa vuoden 2006 loppuun. Tarvittava asemakaavan muutos kestänee arviolta noin vuoden. Asemakaavoitus voidaan toivottavasti aloittaa jo vuoden 2006 aikana, joten rakennustöihin alueella päästäisiin aikaisintaan vuoden 2007 aikana. Rakennustyöt on arvioitu kestävän n. kaksi vuotta, joten viihdekeskus avattaneen vuoden 2009 aikana.

Hankkeen johtajana tulee toimimaan Evata Development Oy:n toimitusjohtaja, dipl.ins. Heikki Mäkinen, joka on toiminut kiinteistö- ja rakennusalalla n. 30 vuoden ajan. Mäkinen on toiminut useiden suurten projektien alkuunpanijana ja hankejohtajana. Näistä esimerkkeinä todettakoon Myyrmannin kauppakeskus ja Kampin Keskus. Apunaan Mäkisellä on koko Evata konsernin henkilökunta."
Viimeksi muokannut zz, 26.09.06 14:46. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
tekijänä RV
#7395
Onko kyseessä se elokuvakeskus? Enpä tiiä, taidan vastata että pienemmässä mittakaavassa.
tekijänä Quu
#7396
Niin, ensiksi voisi selittää että mistä tässä on oikein kysymys.
tekijänä okl
#7397
Q kirjoitti:Niin, ensiksi voisi selittää että mistä tässä on oikein kysymys.
minäkin olen tästä täysin pimennossa.. :?
Avatar
tekijänä Janne_H
#7398
Eikö tän hankkeen nimi ollut aluksi Life Style Park