Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

tekijänä Devi
#883
Pikanen kommentti tähän väliin että turha haaveilla Kehä I:sen kattamisen tuovan mukanaan jotain korkeaa... luin just noita kaavoja tuosta aiheesta ja aivan tarpeeksi monta kertaa muistettiin kaavoissakin mainita että alueelle EI haluta korkeaa rakentamista. Parit parhaimmillaankin vain 7-kerroksiset "toimistotornit" kuulemma tulee oleen maamerkkeinä siinä katetun kehän päällä ja niistäkin tulee takuulla tappelu. Surullisenhuvittavaa eikö...
Eli Keilaniemeen ei tule näillä näkymin mitään muuta tornia kuin tuo Fortum 2 joka sekin on hyvin epävarma.
tekijänä late-
#893
Devi kirjoitti:luin just noita kaavoja tuosta aiheesta ja aivan tarpeeksi monta kertaa muistettiin kaavoissakin mainita että alueelle EI haluta korkeaa rakentamista.
Onko Kehä I:n kattamisesta Keilaniemessä olemassa jo jotain kaavoja? Kuvittelin, että tässä vaiheessa on olemassa kaavaehdotukset vasta Otaniemen kahdalla kattamisesta. Siellä tosiaan Tapiolalaisten mieliksi pitää pysytellä hyvinkin matalana. Otaniemen ja Tapiolan välinen kaistale on myös niin kapea, että se pitääkin sopeuttaa molempiin puoliin eikä niillä ole korkeita rakennuksia.

Keilaniemen kohdalla Kehä I:n (oikeammin Karhusaarentien) kattaminen on vasta pidemmällä tulevaisuudessa oleva mahdollisuus.
tekijänä Devi
#908
Tarkotin juuri tuota Otaniemen - Tapiolan väliä eli ns. Otapiolaa. Kun tuolla aiemmin puhuttiin vain yleisesti Kehä I:sen kattamisesta eikä nimenomaan Keilaniemen kohdan... Mikäli tuohon Otapiolan mahdolliselle Kehä-kannelle tulisi torneja kyllähän ne näkyisi Keilaniemen tornien yhteydessä monestakin eri kohtaa katsottuna.

Mutta tosiaan tuosta Keilaniemen kohdan kattamisesta en itsekään ole kaavoja missään nähnyt eikä taida olla vielä edes kaavoitusohjelmassa.
Avatar
tekijänä Janne_H
#7317
Länsiväylän takakannessa on mainos, joka kertoo Fortumin avointenovien päivästä su 24.9 klo 12-16.

"Fortumin torni 30 vuotta. Kiikaroi kotikaupunkiasi tornin huipulta! jne.."

Tonne pitäisi päästä kameran kanssa, kerrankin kun on mahdollisuus :)

http://www.fortum.fi/sahkotarjous/asia_ ... 2273;35424