Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

#65274
Bernheart kirjoitti:Todella kekseliästä: vessakaakelielementtejä päällekkäin ja vielä saumat näkyviin. Terveisiä 80-luvulta.
Jep

Näyttää kuitenkin yllättävän hyvältä. Toimii näköjään tuon värinen kaakeli elementissä paljon paremmin kun perus tiilikuvio. Kiinnostavaa nähdä miltä näyttää kirkkaalla ilmalla.
#65276
Nauttikaa noista parvekkeista vielä kun voitte, sillä havainnekuvien perusteella tulee lasitukset ja kaiteet, jotka tekevät noista umpinaisempia. Onko talosta julkaistu mitään kerrospohjia tms?
#65297
MindW kirjoitti:Nauttikaa noista parvekkeista vielä kun voitte, sillä havainnekuvien perusteella tulee lasitukset ja kaiteet, jotka tekevät noista umpinaisempia. Onko talosta julkaistu mitään kerrospohjia tms?
Totta, varmasti paremmalta näyttää nyt kuin lasitettuina. Ei oo julkastu pohjia enkä tiedä julkaistaanko kun kyseessä on kuitenkin opiskelijatalo(?)
#65677
Ai hitsi tästä tulee kyllä makee keskikoon tornitalo. Oikeastaan ainoa heikkous nuo valkoisten seinien saumat.
16valve kirjoitti: Kokeilin korjailla perspektiiviä.. tai siis korjailla ja korjailla, taisi mennä huonompaan suuntaan mun korjailut :roll:
Ei tuo yhtään huonompi korjailu ole. Ehkä jos aavistuksen kauempaa olisi kuva otettu, niin korjaus näyttäisi hieman luonnollisemmalta. Liian läheltä kuvattua kohdetta ei kannata suoristaa, mutta siis tässä tapauksessa ollaan siinä rajoilla.. :smt006
#65684
grendy kirjoitti:Tässä vielä yks kuva tältä aamulta vähän eri kulmasta :)

Kuva
Tässä kuvassa on saatu tohon taloon erittäin paljon omaa silmääni viehettävä kuvakulma. Lisäksi talo on jotenkin sympaattinen noitten pienien nauhassa olevien ikkunoidensa vuoksi vaikka elementit valitettavasti jäävätkin talon valkoisiin kylkiin. Miettikääpä sitä kuinka nätti olisi jos saumat häviäisi?
#65950
Kuva
Harmi kun taidetaan viedä jo toiseks viimeistä kerrosta kun tää on yllättänyt niin positiivisesti saumoistaan huolimatta!
#66114
Tilanne 27.3.2014
15 kerrosta koossa. En nyt tiedä tuleeko vielä yksi vai mitä, mutta näyttää todella hyvältä omaan makuuni. Ainakin valkoinen sivu on todella massiivinen. :smt023

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Viimeinen kuva Näsijärveltä päin kuvattuna, Lapinniemestä.
Kuva
#66116
16valve kirjoitti:Tilanne 27.3.2014
15 kerrosta koossa. En nyt tiedä tuleeko vielä yksi vai mitä, mutta näyttää todella hyvältä omaan makuuni. Ainakin valkoinen sivu on todella massiivinen. :smt023 [/img]
Ei kyllä se rendereihin verrattuna on tossa nyt.. Luulin kans et yks tulis vielä mutta se ylin kerros taitaakin sitten olla joku saunakerros tms(?).. Damn, viä ois saanut kyllä korkeempi olla ;).. Ei enää 16 kerrosta tunnu missään :lol:
#66129
Tulee noista parvekkeista ft. tiilipinta ihan NY mieleen, silta ja graffititkin löytyy :)! Todella "munakas" torni kokoisekseen!
#66139
Pieksee tyylissä ja näyttävyydessä pahanpäiväisesti Hornyn tää kyllä! Yksioikoiseksi tolpparakennukseksi uskomattoman mehukas. Ehkä juuri NYC -assosiaatiollaan.

Tästä pidän! :tshirt:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24