Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

#64862
Kymmenen kerrosta noustu (+osittain maanpäällinen kellarikerros), kuusi jäljellä. Arvioni siitä, että rakennuksen lopullinen korkeus on torninosturin nykyisen korkeuden paikkeilla, näyttää osuvan aika kohdalleen.
#65115
Todisteita siitä, että tänäänkin työmaalla tehtiin töitä tornin korottamisen eteen :)

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Harmittaa kyllä kuinka muuten jopa funkkismainen ihan hauska torni pilataan taas kerran saumoilla :/.. Miettikää nyt kuinka hienoja noi valkoiset seinät olis kaikessa yksinkertaisuudessaan, jos ne olis rapattu!
#65118
Nojoo. Pienet New York-vibat ja tuo grafitikin sopii tuon kanssa yhteen kuin nenä päähän :D On kyllä komeampi julkisivu kuin noissa takana näkyvissä taloissa ja paljon yksinkertaisempi. Aika harvinaista ainakin Suomessa että tuollainen talo on esplanadilla kaistojen välissä..
#65121
Kun ensimmäiset asukkaat on muuttanut taloon niin odotetaan kuin monta minuuttia kestää ennenkuin ensimmäinen kekkeruusi saa idean hypätä parvekkeensa kaiteen yli vieressä olevalle alakerran parvekkeen sadelipalle...

Arvauksia??? Veikkaan, että kyllä samana iltana on jo joku siellä killumassa varsinkin jos muutto on viikonloppu perjantai tai lauantai.

Toinen veikkaus on myös, että kuka kyhää talven aikana lumiukon tai vastaavan samaiselle sadelipalle oman parvekkeensa viereen...
#65250
Joo, näyttää aika hyvältä. Tämä zigzag pervekeasettelu antaa mukavaa erilaisuutta normivertikaaleihin, tässä on kieltämättä jotakin jenkkilämäistä.
#65263
Samaa mieltä muiden kanssa, että radanpuolen tiilisivu näyttää hyvältä ja tuo mainittuja assosiaatioita. Vaaleiden seinustojen ikkunarivit tuovat hieman toimistomaisen tunnelman, mikä ei kuitenkaan häiritse liiaksi. Niihin liittyen tulee kuitenkin mieleen, miksi tornitaloon asennetaan niin pienet ikkunat? Eiköhän sinne muuttava ihailisi mieluiten avautuvia maisemia mahdollisimman suurten ikkunoiden läpi?

Vähän sama juttu Tornihotellin kanssa eli rakennettiin maisemilla kehuva rakennus, mutta kuitenkin kutistettiin ne maisemat pienten ikkunoiden läpi tihrustettavaksi. Nurinkurista. :?
#65271
16valve kirjoitti:Tilanne 30.9.2013

Kuva
Kun tosiaan tän näki ekan kerran niin ei ollut mitään hyvää sanottavaa. Mutta yllättävän hyvän näköinen tollanen pinta voi olla ottaen huomioon kuinka karmeita yleensä punatiiliwannabe-sandwichit on! Ehkä punatiilikaakeli on sitten toimivampi, ja tummuudesta tosiaan tuleen mieleen vähän joku New York tms ;).. Valkoista julkisivua nyt ei saa hienon näköiseksi ilman rappausta, mutta jotain positiivistakin tosiaan tässä tuli kaikkien yllätykseksi :D
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24