Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä RV
#52790
Pidän todella paljon noista pienistä kujista ja suurista kivimuureista :) Tuo "linna" vieressä vaan ei oikein houkuttelisi muuttamaan alueelle.
tekijänä cobaink
#57002
Tämä on jo käynnissä. 3 opiskelijapistetaloa Hermannin rantatien ja vankilan välissä. Parkkis vie leijonanosan alueesta. Suunnitellun Sörnäistentunnelin pohjoinen aukko on vieressä.
Kuva
Kuva
Kuva
tekijänä Kazaam
#57005
Jes, hienoa, että saadaan pistetaloja ja vieläpä tuo autokenttä tuohon Hermannin rantatien ja rakennusten väliin, kuten jo aiemmin viereen rakennetuissa rakennuksissa. Mutta 6-kerrosta? Miksi niin vähän? Autokenttä loppuu muuten kesken?

Minä kun vielä hölmönä luulin, että tulevaisuudessa katulinjaus menee noiden parkkikenttien kohdalta, ja nykyisen tien kohdalle rakennettaisiin jotain... Noh, taitaapa sittenkin Hermannin rantatiestä tulla kunnon leveä motarimainen ympäristö riippumatta siitä, rakennetaanko tunneli vai ei.
tekijänä Lurkkeri
#58544
Etelä-Hermanni valmistuu pala palalta.

Kuva
Fenixinrinne on vielä alkutekijöissään.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva
Ylempänä rinteessä ollaan jo loppusuoralla.

Kuva
Avatar
tekijänä grendy
#58549
^Tyylikästä! Tamperelaiset änkyrät toteaisivat heti että "hirveää slummia" kun on tiivistä kaupunkirakentamista.
Avatar
tekijänä Klazu
#58606
En tahdo jaksaa noita random-ikkunoita kaikkialla Suomessa, mutta muuten piristävän väristä ja haukasti kumpuilevaa rakentamista. Ihan onnistunutta uutta perusrakentamista.
Avatar
tekijänä Kantti
#58612
Nostan peukkua näille Hermannin taloille! Kokonaisuus on polveileva ja mielenkiintoinen, talot näyttävät hyviltä, ja erikoispojot lämpimien värein värien käytölle. Erityisesti niin että valkoinen näissä rakennuksissa luo valoisan kontrastin ja keveyden koko pakettiin!

Myös tuo viileän vihertävä jossa on sininen kiikariasunto katolla on oikein inspiroiva. :)
Avatar
tekijänä Clepe
#58644
Näissä ei tetrisikkunatkaan kauheasti häiritse kun on käytetty rohkeasti värejä. Erityisen iso plussa linnunpönttöparvekkeiden puutumisesta.
tekijänä järvellä nukkuva
#58687
Pieni miinus siitä, että kivijalkatiloja ei koko alueella ole juuri ollenkaan, mutta muuten tämä taitaa olla yksi tyylikkäimmistä uusista alueista Helsingissä.
Avatar
tekijänä Clepe
#58689
^Alue on pieni, eikä katuverkkokaan oikein ole kivijalkakaupoille suotuisa, joten en näe tätä suurena menetyksenä. Sitten kun Hämeentien varren täysin turha puisto rakennetaan, niin niihin kortteleihin kannattaa rakentaa liiketiloja.
Avatar
tekijänä Kantti
#70194
Aivan mainota rakennusten yksilöittämistä! Virkistävää ja elävää katuilmettä yleensä pönöttävään ja jäykkään talonseinäarkkitehtuuriin katujen varsilla. :thumbright: