Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Tekijänä Maumatti
#57155
Itse pidin eniten vanhasta muodosta ja väristä. Harmi, että niitä "jouduttiin" muuttamaan. Olen sanonut tämän täällä foorumilla monta kertaa: En ymmärrä miten Scandic Tampere Station kaltainen ruma harmaa laatikko on voitu rakentaa keskustan arvotontille. Eikö rakentamistä säädellä mitenkään? Onhan meillä kaupunkikuvatoimikunta, mutta tuntuu, että se puuttu peliin aina kun sitä vähiten tarvittaisiin ja silloin kun sitä oikeasti tarvittaisiin toimikuntaa ei näy. No onhan siinä sentään saumat peitettyinä, mutta pienillä muutoksilla siitä saisi paljon hienomman. Rastinkin onnistumin on pienestä kiinni. Jos saumat peitetään eivätkä materiaalit ole halvan näköisiä niin hyvä tulee.
Avatar
Tekijänä grendy
#57442
Aijjai, jos toi jotenkin feilataan niin levikset repee :D.. Tyylikäs! Niin hieno funkkis-henkinen rakennus isoine ikkunoineen! Joutu pistään esitteen esitilaukseen ;)
Avatar
Tekijänä Kantti
#57445
Kevyt, ilmava, veistoksellinen ja moni-ilmeinen. Hyvä tulee jos tulee tuollainen!
Valkoisuus tosin voi ajan myötä kärsiä vilkkaasta katuliikenteestä tuossa edessä mutta se on toinen juttu.
Tekijänä Janne76
#57446
grendy kirjoitti:Aijjai, jos toi jotenkin feilataan niin levikset repee :D.. Tyylikäs! Niin hieno funkkis-henkinen rakennus isoine ikkunoineen! Joutu pistään esitteen esitilaukseen ;)
Niin repee perkele! :D
Avatar
Tekijänä 16valve
#57453
Nice! Tosi hienot rendaukset todellakin! Voihan grendy aina myydä vanhan ja ostaa uuden asunnon tästä talosta. :smt023
Tekijänä Maumatti
#57461
Muutin mieleni. Tarkemmin katsottuna uudet renderit ovat parhaat! Kunhan vain toteutus on hyvä.
Tekijänä hamppari
#57462
Todella nätiltä näyttää kyllä. Kunpa säilyttäisivät sen vanhan RASTI -kyltin ja se tulisi tuohon renderien tikkufontti-kyltin tilalle. Toisi mielestäni mukavaa särmää kokonaisuuteen.
Avatar
Tekijänä RV
#57465
Todella siisti rakennus! Ulkonäköön ollaan todella panostettu. Edelleenkin voisi tosin olla vaikkapa 4 kerrosta korkeampi :) Vahva tunne siitä, että tämä tulee todellakin toteutumaan, etenkin tornihotellin ollessa rakenteillakin jo!
Tekijänä Hena
#57469
Minun silmääni tuo Scandic hotel Tampere station ei näyttäydy mitenkään erityisen rumana. Rauhallinen julkisivu rapattuine pintoineen ja pienine ikkunoineen ja parin ekan kerroksen kivijäljitelmäpinta ovat mielestäni onnistuneita. Talo on Itsenäisyydenkadun puolen luonteva jatke Hämeenkadulle jossa 30-luvun funktionalismi on vahvasti edustettuna mm Tempon talo, Voiman talo, Emmauksen talo heti aseman vieressä ja tietenkin rautatieasema itse. Jos rumia rakennuksia pitää mainita, niin Itsenäisyydenkadun vastakkaisen puolen liiketalo joutaisi saada purkutuomion. Kokonsa ja olemuksensa puolesta Scandicin talo sointuu ihan mukavasti tuon uuden Rastin talon kanssa.
Avatar
Tekijänä grendy
#57471
Klazu kirjoitti:Tosiaan hienot renderöinnit ja rakennus tulee hyvin sopimaan keskustaan. Grendy, ostit kuule asuntosi aivan liian aikaisin. ;)
Älä nyt, 2v on jo kuukauden päästä täynnä nykyisessä ;).. tosin tykkään kyllä Ratinanrannan sijainnista ja järvestä enemmän kuin "sisämaassa" asumisesta ja yläkerran kämpät tulee oleen kuitenkin liian kaliita ikävä kyllä :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 27