Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä Janne_H
#40345
Päätin mennä ruokatauolla syömään Sellon kiinalaiseen, koska koulun ruokalassa oli taas pitkät jonot. Menomatkalla huomasin että Sellonhuipun kellarikerroksen ovi oli jätetty täysin auki ja hissit olivat houkuttelevasti heti oven vieressä. No päätin kuitenkin käydä eka syömässä ja tulla paluumatkalla katsomaan, josko ovi vielä olisi auki. Olihan se. Järkkärin puuttuessa turvauduin Nokian perusluurin kameraan ja iPod Touchin videokameraan.

VIDEO-kierros Sellonhuipussa: http://www.youtube.com/watch?v=0aKam-G7jk0

Ja muutama kuva:

Kuva

Kattoterassi on varmasti Suomen tornitalojen avarimmista päästä.
Kuva

Kuva

Kuva

Kuva
Avatar
tekijänä Krio
#40346
Hienoja kuvia! Leppävaara on mukavan urbaani, vaikkakin kovin tuore. Tuohon Shellin paikalle kun saisi n. 100 metrisen tornin niin olisi mahtavat näkymät talon asukkailla ja nuo parkkipaikat korvattua vaikka parkkitaloilla tai parkkiluolilla.
tekijänä zeizei
#40347
Hienoja kuvia!

Shellin tontille on tarkoitus pitkällä aikavälillä tulla jotain, kuten myös sen oikealla puolella olevalle parkkikselle.

Lepuskin seuraava tornitalo tulee samassa kuvassa näkyvälle paikalle, eli tuo ruskea möyritty alue Leppävaaran takavasemmalla. :)
Avatar
tekijänä Klazu
#40352
Kiitos kuvista, mutta kyllä on ankeeta tuo radanvarsi ja sen suunnan maisemat. Sellon kattokaan ei ole kovin idyllinen kaltseltava. Länteen ja pohjoiseen on mukavat maisemat. Varmaan noista kolmesta tornitalosta juuri Sellonhuipussa on parhaat maisemat, sillä kaksi muuta ovat ankeiden valtaväylien ympäröimät.
Avatar
tekijänä Janne_H
#40362
zeizei kirjoitti: Lepuskin seuraava tornitalo tulee samassa kuvassa näkyvälle paikalle, eli tuo ruskea möyritty alue Leppävaaran takavasemmalla. :)
Siis mikä kuva ja mikä ruskea alue? Tarkotatko XV-kerroksista Mestarintunnelin päälle?

Klazu kirjoitti:Länteen ja pohjoiseen on mukavat maisemat. Varmaan noista kolmesta tornitalosta juuri Sellonhuipussa on parhaat maisemat, sillä kaksi muuta ovat ankeiden valtaväylien ympäröimät.
Tarkoitit varmaan etelään ja länteen? Radanvarsi tosiaan melko ankea varsinkin päivänvalossa. Iltasin ihan kivasti ympäristön valot tuovat eloa alueeseen.
Sellonhuipusta tosiaan maisemat miellytti eniten. Leppävaaran tornista Sello on aika hallitsevassa osassa maisemaa ja Panorama Towerista Kehä l:n. Sellonhuipusta näkyy kivasti vähän kaikkea.

Siel oli muute tänäänki ovet auki. Varmaan asukkaiden muuton takia niitä pidentään auki. Eli jos siel päin liikkuu huomenna, ni kantsii mennä tsekkaa, jos pääsisi maisemoimaan. ;)
Avatar
tekijänä Janne_H
#41985
Projektiuutisten lehtiartikkelin mukaan lokakuussa oli puolet Sellonhuipun asunnoista vuokrattu. Artikellissa myös arvioitiin, että kaikki asunnot on vuokrattu ennen vuoden vaihdetta.

Tässä muutama kuvani parin tunnin takaa.

Kuva

Kuva
Avatar
tekijänä grendy
#41987
^Toi on kyllä hieno kulma :)
tekijänä zeizei
#41989
Haluaisin nähdä sen sukunimi-listan rappukäytävällä. 161 nimeä :D
Avatar
tekijänä Janne_H
#47668
Joku taisi jossain vaiheessa ketjua miettiä, mitä tulee noiden korkeiden ikkunoiden sisältämään tilaan. Näyttää siltä, että jonkinlainen räätälöintiliike sinne on majoittunut.

Kuva
tekijänä hmikko
#47675
Jos nyt pistän poikkeavan mielipiteeni tähän. Sellonhuippu on aivan susiruma ja julkisivumateriaalivalinnat pahoja huteja kaikki. Se, että laatta sattuu kiiltämään ilta-auringossa, ei paljon auta.
Avatar
tekijänä grendy
#50146
Kuva
Mikä toi on?...
tekijänä Luukie
#50151
Eka mietin, että taas Janne_H kuvaamassa samoja paikkoja 89:ttä kertaa. Toinen kuva hyvä, tulee fiilis kaupungin keskustasta. Noi missä tornitaloon näkyy sisälle ja valot päällä niin on todella tunnelmallinen. Kolmanneksi viimeinen siis. Onko tiedossa onko lepuskiin suunnitteilla neljättä tornia kun se sinne nyt kuuluu.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23