Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

tekijänä late-
#4209
zz kirjoitti:Kuulin juuri mutkan kautta, että ensi kuussa alkaa Panorama Towerin rakennustyöt!
Perjantaina huomasin työpaikalla Talouselämä-lehden takakannessa Varman mainoksen Panorama Towerista, jonka mukaan "Rakentaminen alkaa nyt!". Tätä voinee pitää vahvistuksena tiedollesi.

Vuokralaisia kuitenkin vielä haetaan, joten Talon toimistollekin lienee edelleen tilaa ;)
tekijänä zz
#4256
Ja tänään oli Hesarissa sama ilmoitus erittäin näkyvästi. Huomasin myös, että tontille on ilmestynyt Pääsy kielletty - Työmaa -kylttejä ja tontti on siivottu autoista ja muusta, joten kyllä se pian alkaa nousta! Käsittääkseni viikolla 10 alkaisi varsinainen rakentaminen mutta eiköhän jo sitäkin ennen jotain pientä työtä tehdä...
tekijänä zz
#4482
Eilen tontti aurattiin lumesta ja tänä aamuna sinne oli ilmestynyt kasa jotain sekalaisia työmaatarvikkeita eli eiköhän se pian ala sitten nousta...!
tekijänä Devi
#4521
Jeps, tontin aluetta on alettu nyt aitaamaan, joten aloitusajankohta senkun lähestyy... Joko tällä tai ensi viikolla todnäk alkaa tapahtua kunnolla. VIHDOINKIN! :D

... ja tämän enempää en ehdikään taas vähään aikaan osallistua ;) prkleen duuni kun haittaa huveja & harrastuksia...
tekijänä Devi
#4566
Ja pienenä tilannepäivityksenä vain todettakoon että toooodella rauhallisesti aloittavat tämän byggaamisen. Edes alueen aitausta ei saatu tämän viikon aikana kunnolla kondikseen. Tuskaisen hidasta etenemistä...
tekijänä zz
#4585
Näin on. Mutta samanaikaisesti ollaan Leppävaarankadun toisella puolella olevalta tontilta siirtämässä pois TYL Leppävaaran parakkeja pois, joten veikkaan, että tilanne on se, että Panorama Towerin rakentajien parakit tulevat niiden tilalle, jolloin rakentaminen voidaan luonnollisesti aloittaa vasta kun entiset parakit ovat poissa ja uudet tilalla...
Avatar
tekijänä Darkmage7280
#4616
Nooh, on sitä odotettu niin pitkään että ei tämä lisäjahkailu nyt paljoa paina. Sitä paitsi Panoraman (onpas hieno nimi noinkin matalalle pytingille) suhteen saadaan olla tyytyväisiä siitä että se yleensä on tulossa. Eipä ole esim. Tampereen Tähti... torni? Hovi? (mikäsenytoli) No, siitä pytingistä kuulunut mitään sen artikkelin jälkeen, jossa sen rakentamishaluista ilmoitettiin.
On muuten tuo Leppävaaran alue kokenut aika massiivisen muodonmuutoksen suht lyhyessä ajassa, eikö?
tekijänä Devi
#4637
Kyllä on iso muodonmuutos ollut ja se senkun jatkuu. Tämän vuoden aikana pitäisi alkaa myös kahden tyhjän keskusta-alueen asuintontin rakentaminen, radanvarteen Sellosta länteen ehkä ehditään myös aloittaan asuintalojen rakentaminen... Kaivomäen alueella Etelä-Leppävaarassa jatketaan myös asuntorakentamista ja aluepaloaseman varaus on myös budjetissa tälle vuodelle.
Pidemmällä tähtäimellä vielä YIT:n Junginpiha-toimistotalo Kehä I:sen varteen, Nexus toimisto/liiketilaa Läkkisepänaukiolle (tjsp) ja Kehän tunnelointi Vallikalliossa. Optiona vielä se Perkkaalle suunniteltu überviihdekeskus ja Vermon hevosurheilukeskus.
Kun nyt tulisi tuo asuintorninkin valitusprosessi johonkin lopputulokseen niin sekin pääsisi eteenpäin. Ei tunnista kohta koko aluetta enää samaksi =) Mikäs sen mukavampaa kuin seurata muutosta aitiopaikalta...

/hehkutus

:roll:
Avatar
tekijänä H.C.
#4745
Skanskan ilmoitus aiheesta:
Skanska.fi kirjoitti:04.04.2006

Panorama Towerin rakentaminen alkaa huhtikuussa

Skanskan ja NCC:n muodostama Työyhteenliittymä TYL Leppävaara rakentaa toimistotalon Panorama Towerin Espoon Leppävaaraan. Tilaaja on Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma.

Korkeimmalta osaltaan 17-kerroksinen toimisto- ja liikerakennus sijaitsee Leppävaarassa kauppakeskus Sellon vieressä Kehäykkösen varrella. Rakennus koostuu tornista ja matalammasta osasta. Sen korkeus on 73 m, pinta-ala noin 23 600 brm2 ja tilavuus noin 90 000 rm3. Katutaso on varattu liike- ja palvelutiloiksi. Ylempiin kerroksiin tulee toimistotilaa ja 17. kerrokseen saunaosasto. Rakennuksen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Larkas & Laine Oy.

Rakentaminen aloitetaan huhtikuussa 2006, ja rakennus valmistuu vuodenvaihteessaa 2007–2008.

TYL Leppävaara on rakentanut myös vieressä sijaitsevan Kauppakeskus Sellon ja siihen liittyvä Palace Hotel Sellon.
Avatar
tekijänä Urbaani
#4751
Devi kirjoitti:Vermon hevosurheilukeskus.


:roll:
Eikös siellä ole jo?
tekijänä Devi
#4757
No ei. Siellä on vaan ravirata ja nyt aluetta aiotaan kehittää monipuolisemmaksi hevosurheilukeskukseksi. Tiiä sitten mitä se käytännössä tarkoittaa mutta Espoon kaavoitussivuilla on jotakin asiasta.
tekijänä zz
#4824
No niin. Tänään oli sitten aamulla jo kaivinkoneet täydessä työn touhussa Panorama Towerin tontilla... Tästä se lähtee!
tekijänä skorpion87
#5023
Kuva
Kännykkä kuva työmaasta 24.4.2006 :|
Avatar
tekijänä grendy
#5025
Kiitos! Otappa useemminkin kuvia sitten kun tapahtumat edistyy jos siinä lähistöllä sijaitset ;)
tekijänä Joka
#5026
Ota kuva samasta paikasta joka kerta ja tee animoitu .gif kun torni on valmis ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 18