Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Foorumin tiedotteet ja ohjeet. LUE ENNEN REKISTERÖITYMISTÄ!
Avatar
tekijänä sw
#362
Rekisteröityneiden käyttäjien valikossa näkyy kohta Omat asetukset, josta pääsee muuttamaan foorumin asetuksia itselleen sopivaksi. Osa tiedoista on selviä, mutta osa ehkäpä hieman hämärän peitossa.

Mitä nämä Valinnat sitten käytännössä tarkoittavat? Tässä pyritään selvittämään oudoimpia asetuksia selkokielelle.


Näytä aina sähköpostiosoitteeni:
- laittamalla tähän kyllä, näkyy sähköpostiosoitteesi esim. käyttäjälistauksessa, jokaisen kirjoittamasi viestin yhteydessä sekä profiilissasi kaikille muille foorumilla vieraileville. Laittamalla tähän ei, osoitteesi ei näy kenellekään.

Piilota online status:
- foorumin etusivulla näkyy sivun alareunassa Ketä on paikalla-lista. Laittamalla tähän kohtaan kyllä, eivät muut käyttäjät näe, oletko paikalla vai et.

Lähetä aina ilmoitus vastauksista:
- joka kerta kun kirjoitat uuden viestin tai vastauksen, voit valita haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun samaan aiheeseen on tullut uusia viestejä. Laittamalla tähän kyllä, saat aina näitä ilmoituksia. Suosittelemme, että käytät ei-vaihtoehtoa, jottei foorumi lähetä turhaa sähköpostia.

Ilmoita uudesta yksityisestä viestistä:
- laittamalla tähän kyllä saat aina automaattisesti sähköpostilla ilmoituksen, kun olet saanut uuden yksityisen viestin toiselta foorumin käyttäjältä. Laita tähän kyllä ainoastaan silloin, jos käyt foorumilla kerran kuukaudessa tai harvemmin.

Pop up ikkuna uudesta yksityisestä viestistä:
- laittamalla tähän kyllä aukeaa foorumissa ollessasi pieni pop-up ikkuna heti kun olet saanut yksityisen viestin toiselta käyttäjältä. (tämä asetus ei ole riippuvainen edellisen kohdan valinnoista). Huomaa että sinun on sallittava pop-upit sivustoltamme selaimessasi, tai tämä vaihtoehto ei toimi.