Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Talon aulassa voit esitellä omia kuvia rakennuksista, kaupungeista ja muista urbaaniin teemaan liittyvistä kohteista. Esittele kotikaupunkisi tai kommentoi muiden kuvia. HUOM! Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia, eikä kuvien kopiointi ole sallittua ilman kuvaajan lupaa!
tekijänä Luukie
#31184
No niin tyttöystäbvä lupasi lainata sitä kanmeraansa niin nmenen tässä BVarissuolle ja Lausteelle räpsinmään niitä kubvia. NMennään luultabvasti pyörällä niin jos on jotain nmuita lähiöitä nmitä haluetta että käyn kubvaanmassa niin kertokaas ihnmeessä. Sori nuo lisäkirjainmet, nmutta fretti kaatoi näppikselle bvedet ;D
tekijänä bitterfly
#31185
Halinen lienee lähimpänä näiden kahden omalaatuista mainetta. Se tosin taitaa olla ehkä liian kaukana näistä kahdesta, mutta jos vain jaksatte sinne fillaroida niin oikein hyvä.
tekijänä Luukie
#31187
Tuli muuten eilen ihmeteltyä isäpuolen kanssa näitä Turun kuvia kun joka toinen Tuomiokirkko ja joka toinen jokin jokinäkymä. Kamera ei ole tyttöystävän oma, enkä tiedä koska sen saisin lainaksi. Jos sen kanssa menen pyörällä niin ei pitkälle päästä vaikka itse rapakuntoinen olenkin. Luultavasti lainaan siskon miehen vähän huononpaa kameraa ja menen yksin pyörällä tai sitten skodulla. Iskä ei varmasti lainaa Ninjaansa viime tempauksen jälkeen ;P

Yöllä mietin noita vähän erikoisempia kuvauspaikkoja ja katsoin googlemapista vai mikä onkaan katukuvia. 11 ideaa sain aikaseksi ja muutava vain varissuo-lausta akselilla. No katsotaan mitä tulee, jos tulee mitään. Lausteelta voisi saada parempia tilannekuvia kuin varissuolta. Suomeen kun muutin niin Lausteeseenhan päädyin.

Edit: paljon kaljaa alle ja mukaan niin kyllä mä jaksan pyöräillä monta tuntia ja ottaa kuvia ;D Ego voisi hieman kärsiä jos tän ikäinen ajaisi skodulla.
tekijänä bitterfly
#31188
Heh, ei ehkä optimaalisin pyöräilynesteytys, mutta jos tuolla jaksaa ni hyvä. Jos jotain erilaista Turkua pitäisi kuvauttaa, niin yksi hyvä aihealue on Turun skeittispotit, Kupittaata ja Varvintoria, mutta se ei sinänsä liity lähiöihin. Turun lähiöt ovat kaikki aika pieniä ja samantapaisia. Yhdet jotka haluaisin kuvauttaa ovat Piispanristi, Hovirinta ja Kaarinan keskusta. Etenkin Hovirinnassa on hyvin monipuolinen rakennuskanta ja paljon kuvattavaa.
tekijänä Luukie2
#31189
Varvintoristakin jo aika paljon kuvia täällä. Lausteella vissiin skede mesta kanssa niin voin sitä kanssa sitten kuvailla. Käyn aika usein Piispanristillä että voin sieltä ottaa kuvia. Kunhan saan tuon vanhan nickini takaisin ;D
tekijänä Luukie2
#31190
Ja on mulla vettä aina mukana vaikka kaljaa joisinkin samalla.
tekijänä Luukie
#31209
Kävin noin 6.5 tunnin lenkillä ottamassa kuvia lähiöstä ja muistakin. Laadut vaihtelevat paskasta tosi paskaan, että koittakaa kestää.
Ekaksi Ilpoinen:
Kuva
Joo epäselvä kuva, mutta oli pakko ottaa. Kuvassa talo missä asuin ennenkuin muutettiin Norjaan.
Kuva
Kuva
Kuva
tekijänä Luukie
#31221
No pistetään ne Wakke Lauste kuvat nyt saman tien. Pahoittelut että kuvat ovat vinoja, mutta niin oli kuvaajakin ja en nähnyt kun kuvaa otin että mitä siinä tulee näkymään. Tylsää betoniviidakkoa ja aamulla kun siellä olin niin ei ihmisiäkään ollut.

Tässä pihalla on melkein aina kun Lausteella käynyt niin pihalla paljon porukkaa
Kuva
Kuva
Paljon julkisivuremppaa tehty lausteella och wakkella. Niinkuin vähän koko Turussakin.
Kuva
Kuva
Tulikohan yhtään suoraa kuvaa ;D
Kuva
Sitten Varissuo, alkoi juuri sataa kun sinne pääsin. Onneksi.
Kuva
Aika suora kuva! ;D
Kuva
Kuva
Kuva
Avatar
tekijänä Chae-chu
#31303
Naurettavat parvekkeet... :lol:
tekijänä Luukie
#31305
Chae-chu kirjoitti:Naurettavat parvekkeet... :lol:
Jep, tosta yhdestä parvekkeesta tuli juuri jälkeen kun otin kuvan niin mies tupakalle. Varmaan vähän ihmetteli että mitä hittoa otan jostain talosta kuvia. Hitto jos ois vähän keskittynyt tohon kuvaamiseen niin ois tullut parempaa jälkeä. Ja tietty kun paikat ei ole kovin tuttuja niin tiedä mistä ottaa niitä kuvia. Parit paikat jäi kuvaamatta kyllä, jos toi yksi lainaisi järkkäriään.
tekijänä ultrix
#31323
Chae-chu kirjoitti:Naurettavat parvekkeet... :lol:
Mun mielestä ne on hauskat, mutta ei huonolla tavalla naurettavat.

Tää nykyläiskimismuoti on enemmänkin naurettavaa, ellei se itkettäisi. Combined with deadly sharp edges.
tekijänä Luukie
#31326
Oisko toivomuksia noista lähiöistä missä kävisin kuvaamassa? Halista ainakin toivottu. Menen kyllä vähän myöhemmin että ihmisiäkin näkyy ;D

P.S. miten noita tähtiä saa ja mikä niiden tarkoitus on?
tekijänä bitterfly
#31327
^ Taitavat merkitä vuosia talossa.

Turun lähiöt ovat niin pieniä, että kun nuo isoimmat lähiöt on käyty läpi ei ole paljon näytettävää. Jos niissä olisi edes jotakin pieniä erityis piirteitä kuten vesitorni Nättinummella. Lähiöiden kuvaaminen kiinnostavasti on aika haastavaa, kun niistä pitäisi edes joku pieni esanssi saada esille.
tekijänä Luukie
#31332
No antakaa lippu Nipponiin ja kunnon kamera niin tulee kunnon kuvia. ビールビール
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 21