Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Talon aulassa voit esitellä omia kuvia rakennuksista, kaupungeista ja muista urbaaniin teemaan liittyvistä kohteista. Esittele kotikaupunkisi tai kommentoi muiden kuvia. HUOM! Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia, eikä kuvien kopiointi ole sallittua ilman kuvaajan lupaa!
tekijänä ultrix
#31322
Vanha kämppä (marras 2006 – huhti 2008):

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva


Nykyinen kämppä (huhti 2008 – taloyhtiön putkiremppa lähitulevaisuudessa):

Kuva

Kuva Kuva

Ite jäin kaipaan vanhan kämpän näkymiä. ;)
Avatar
tekijänä grendy
#31360
^Kato asuit ennen meikän vanhoilla lapsuuden hoodeilla :).. Vanhemmat asuu vieläkin Takahuhdissa ja siellä tulee käytyä tasaiseen tahtiin.. ihan kivaa aluetta kyllä!
Uuden kämpän näkymiä en tunnistakkaan kun niissä ei mitään tunnistettavaa oo :D
tekijänä hamppari
#31361
Jahas, täällähän on enemmänkin näitä Takahuhdin hoodien kasvatteja. Itsekin tunnustan väriä. Uudemman asumuksen sijainniksi veikkaisin Viinikkaa, koska luhtitalot sekä kirkkaat valot kauempana (Moottoritie).
tekijänä ultrix
#31371
hyperhamsteri kirjoitti:Uudemman asumuksen sijainniksi veikkaisin Viinikkaa, koska luhtitalot sekä kirkkaat valot kauempana (Moottoritie).
Joo, kaupungin mielestä Viinikkaa, mutta ent. Posti- ja telehallituksen mielestä 33800 eli Streets of Nekala. Arkkitehtonisesti ollaankin kuin Nekalan gettohoodeilla, vaikka varsinainen tämän tyylin pikatalojen Nekala (Riihitie et cetera) onkin eri päässä Viinikanpuistoa.

Valot ovat ratapihalla, moottoritie ei sentään öitämme valaise vaikka lähellä onkin.
tekijänä albertobroccoli
#31373
hyperhamsteri kirjoitti:Jahas, täällähän on enemmänkin näitä Takahuhdin hoodien kasvatteja. Itsekin tunnustan väriä. Uudemman asumuksen sijainniksi veikkaisin Viinikkaa, koska luhtitalot sekä kirkkaat valot kauempana (Moottoritie).
LOL, meikä vietti kolme ensimmäistä elinvuottaan... Takahuhdissa!
:smt026
Avatar
tekijänä Janne_H
#33863
Klazu kirjoitti:Hyvät kuvat, mutta on noi Leppävaaran tornit nyt aika kaukana... ;) Keilaniemeen kyllä hyvät näkymät, vai onko nuokin zoomilla?
Keilaniemeen 4,3 km. Lepuskiin 5,3 km. Keilaniemen kuvassa käytetty enemmän teleä. Ensimmäisessä kuvassa Leppävaara näyttää olevan kauempana kuin mitä se oikeasti on kun livenä katsoo.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9