Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä RV
#28460
Tietääkö kukaan yllä olevassa viestissä linkkaamastani korkeasta tornitalosta jota nähtävästi suunnitellaan Suurpeltoon? o;
Avatar
tekijänä JR
#28479
RV kirjoitti:Tietääkö kukaan yllä olevassa viestissä linkkaamastani korkeasta tornitalosta jota nähtävästi suunnitellaan Suurpeltoon? o;
Kappas, enpä ollut huomannutkaan tuollaista. Kyseessä lienee kuitenkin joku vanha suunnitelma, sillä ainakaan Suurpellon kotisivuilla ja vireilla olevissa kaavoissa korkeasta rakennuksesta ei mainita mitään. Tuolle paikalle on kylläkin tulossa jonkinlainen maamerkkirakennus, mutta kerroskorkeus näyttää jäävän pienehköksi.
Avatar
tekijänä _NeN_
#29681
Hienoahan tuommoinen on, mutta itseäni ainakin inhottaa tämmöinen liiallinen modernisoiminen. Sellainen arkkitehtuuri, mikä vastaa 10 minuutin työtä kuvankäsittelyohjelmassa ei vain miellytä silmää. Missä on mielikuvitus?
tekijänä hamppari
#29682
Mun silmää ainakin miellyttää todella paljon nuo kuvat. Tarpeeksi selkeää, mutta kuitenkin todella näyttävää arkkitehtuuria. En vaan jaksa uskoa, että Suomessa rakennettaisiin oikeasti noin rohkeasti suunniteltuja kokonaisuuksia. Itse ainakin annan peukkua näille suunnitelmille.
tekijänä tislauskolonni
#29697
Suurpellotoa on alettu jo rakentaa varsinkin Klariksentien luo:
Kuva
Kuva.
Klariksentien rakennustyömaat ovat pisimmällä, mutta myös muualle on alettu rakentamaan:
Kuva.
Nuo kuvat ovat eilisiä.
Avatar
tekijänä grendy
#29700
^Huhhuh toivottavasti näemme kuvia noista taloista myös valmiina! On meinaan niin 30v vanhan näköistä ainakin rakennusvaiheessa että kovasti saa tsempata että pääsee irti 80's fiiliksestä :D
tekijänä Arska
#29702
grendy kirjoitti:^Huhhuh toivottavasti näemme kuvia noista taloista myös valmiina! On meinaan niin 30v vanhan näköistä ainakin rakennusvaiheessa että kovasti saa tsempata että pääsee irti 80's fiiliksestä :D
Täysin samaa mieltä. Katoin eka kuvasta että 80-luvun taloon tehdään julkisivu remonttia ja heitellään noita "sisustus/(ulostus)-elementtejä" parveke seinustaan.

Yksi oman aikakautensa esimerkki suomalaisesta lähiörakentamisestahan tuo tulee taas olemaan "maamerkkitorneineen".
tekijänä zeizei
#29703
Kiitti kuvista! Tästä tulee mielenkiintoista seurata että millaiseksi alue kehittyy, joten toivottavasti kuvia tulee jatkossakin. ;)

Mutta vähän kyllä epäilen tätä aluetta. Siis joo, voi tulla hienokin paikka, jos alue pysyy siistinä ja kaikki palvelut ovat lähellä. Mutta toisaalta miten tämä eroaa joskus 60-70-luvuilla rakennetuista lähiöistä, jossa ostari tarjosi kaikki palvelut?

Toiseksi tämän kokoisen alueen olisi voinut rakentaa raiteiden viereen.. Nyt uusi 7 000 asukkaan alue tukeutuu joukkoliikenteessä busseihin ja Kehä kakkoseen. Jes.


PS. Täältä löytyy webkamerakuvaa:
http://www.suurpelto.fi/image.php?pic=s ... &imgsize=4
tekijänä Jussi
#29704
No HUHHUH, nyt on kyllä kuvien ja rakennustyömaan välillä hieman kontrastia :?

Tuolla luki että tavoiteltiin pikkukaupunkifiilistä, mutta nuo kuvat näyttävät bulevardeilta ja aukioilta jostain metropolista - lisäksi sanotaan että auto ei ole välttämätön, vaan kaikki on kävelymatkan päässä.. mielenkiinnolla odotan mitä tuonne rakentuu, tuo kiertyvä tornitalo lueskelevan naisen takana kiinnostaa erityisesti, miksei myös tuo torialue (onko se todella katettu vai näenkö vain omiani?)
Avatar
tekijänä JR
#29771
Klazu kirjoitti:Melkoisen pitkä matka mainoskuviin.
Väliäkö tuolla, kun eivät mainoksessa mainosta kyseistä aluetta..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11