Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

tekijänä Ozie
#10758
Tuommonen tuli vastaan, eipä sinänsä mitään uutta infoa mut onpahan sivut saatu jo aikaseks.

Skanskan sivut aiheesta
Avatar
tekijänä RV
#12504
Todella hieno ainakin minun mielestäni. Eikö rakentamisen pitänyt alkaa keväällä?
Avatar
tekijänä Janne_H
#12507
RV kirjoitti:Todella hieno ainakin minun mielestäni. Eikö rakentamisen pitänyt alkaa keväällä?
Joo ai että näyttää hienolta! Kielotorni 3 kertaa tyylikkäämpänä :)

Siinä rakennuslehden artikkelissä puheltiin, että Reimantornin rakentajat siirtyis keväällä tämän kimppuun. Tontille ei kyllä ole toistaiseksi tapahtunut mitään, kun päripäivää sitte menin pyörällä ohitse.
tekijänä Hitch
#12508
Onhan se tuossa vielä ihan kelvollinen(tosin ei mikään arkkitehtuurin helmi omasta mielestäni) mutta aijai kun valmiissa versiossa on käytetty halvannäköisiä materiaaleja ja elementtisaumat loistaa kuin Naantalin aurinko. :D
Avatar
tekijänä Janne_H
#12509
Hitch kirjoitti:Onhan se tuossa vielä ihan kelvollinen(tosin ei mikään arkkitehtuurin helmi omasta mielestäni) mutta aijai kun valmiissa versiossa on käytetty halvannäköisiä materiaaleja ja elementtisaumat loistaa kuin Naantalin aurinko. :D
Varmaan toteutetaan samalla tavalla kuin Kielotornissa. Kielon julkisivuhan on ihan laadukkaasti toteutettu.
tekijänä Hitch
#12512
Täytyy toivoa niin. :)
Avatar
tekijänä H.C.
#12513
Muutama kerros lisää ja vähän ruskeeta, muuten pelkkä kopio Kielotornista. Paitsi että sisäänkäynti on huomattavasti Kielotornia vaatimattomamman näköinen tossa. Ois nyt edes vähän panostaneet ja vaikka muuttaneet talon muotoa. No kyllä siitä varmaan ihan tyylikäs tulee, ja pääasiahan on niitä torneja siellä lähellä on useampi, ei siinä silloin yhden ulkonäöllä niin hirveätä väliä ole.
Avatar
tekijänä Klazu
#12526
Minun silmiini tuo näyttää hyvin samanlaiselta kun Kielot ja Reimarit. Taitaa sama kaveri olla piirtänyt kaikki samalla kertaa hiukan osia sekoitellen talon kesken. Eipä mitään. Reimari on komee pytinki. Kielo ei niinkään iske.
tekijänä Devi
#12704
Saman elementtitehtaan tuotoksia selvästi on :) Mutta eipä siinä mitään, parempi sentään että on 20 kerroksinen tämmöinen kuin se tavallinen 6-kerrosta. Kyllä tuo ihan ok:lta näyttää.

Suomessa kun ollaan niin lienee turha toivoakaan ihan oikeasti kaunista asuintaloa nykypäivänä...kyllä ne niin halvalla tehdään kuin mahdollista.
tekijänä zz
#13115
Eilen tipahti postiluukusta As. Oy Leppävaaran Tornin myyntiesite hintoineen. Kyse on siis ennakkomarkkinointivaiheesta. Eteenpäin ollaan siis menossa...
tekijänä Ozie
#13133
Sain kanssa maanantaina tuon ennakkomarkkinointipaketin ja nythän tuo löytyy jo netistäkin.

Skanskan sivut

Piti tänään nimivarata ittelle luukku tuolta. Kuulemma ennen vuoden vaihdetta oikeestikki tarkotus alottaa rakennustyöt.
Avatar
tekijänä H.C.
#13241
Skanska kirjoitti:09.07.2007

Skanskan rakentamasta Leppävaaran tornista tulee näkymään jopa Kallion kirkon torni

Skanska rakentaa Espoon Leppävaaraan kauppakeskus Sellon kupeeseen 22-kerroksisen asuintalon, jonka ylimmistä kerroksista näkyy jopa Kallion kirkon torni Helsingissä. Kesällä 2009 valmistuvan tornin ylimpään kerrokseen tulee koko talon asukkaille yhteinen saunaosasto ja aurinkoterassi.

Tornitalojen suosio on kasvussa kaikkialla Suomessa. "Korkeat talot vetävät puoleensa ihmisiä, jotka haluavat nauttia näköaloista", sanoo asiakaspalvelujohtaja Erkki Heikkinen Skanska Kodeista. Skanska on toteuttanut ja toteuttaa parhaillaan pääkaupunkiseudulle muitakin tornitaloja: Kivenlahteen valmistuu pian As. Oy Espoon Reimantorni, ja Tikkurilassa asukkaat muuttivat As. Oy Vantaan Kielotorniin vuodenvaihteessa 2005–2006. Myös Jyväskylän Lutakon alueella on rakenteilla 15-kerroksinen As. Oy Jyväskylän Horisontti.

Ennakkomarkkinoinnissa olevan As. Oy Leppävaaran tornin 113 asunnon koot vaihtelevat 44,5 ja 77,5 neliön välillä. Enemmän tilaa mielivät voivat yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi. Tornin asukkaille tulee piha matalan sivusiiven katolle, ei maan tasolle. Leppävaaran asema sijaitsee aivan tornin vieressä. Asemalta on kattavat liikenneyhteydet sekä junalla että bussilla.

Yhtiö rakennetaan vuokratontille. Asunnonostajat voivat valita, ostavatko tontista oman osuuden vai maksavatko he osuuttaan tontin vuokrasta tontinvuokravastikkeena.

Leppävaara on viime vuosina kehittynyt yhdeksi Espoon tärkeimmistä aluekeskuksista. Parhaillaan Skanska rakentaa Sellon viereen työyhteenliittymässä 17-kerroksista liike- ja toimistorakennus Panorama Toweria. Lisäksi Sellon yhteyteen rakennettavan vapaa-ajankeskuksen maarakennustyöt ovat alkaneet kesäkuussa. Keskus valmistuu loka-marraskuun vaihteessa 2008 ja tuo hyvän lisän Leppävaaran jo ennestään laajaan palvelutarjontaan. Myös kauppakeskus Sellon ja siihen liittyvän Palace Hotel Sellon on rakentanut sama työyhteenliittymä.
http://www.skanska.fi
tekijänä Alweron
#13242
zz kirjoitti:Eilen tipahti postiluukusta As. Oy Leppävaaran Tornin myyntiesite hintoineen. Kyse on siis ennakkomarkkinointivaiheesta. Eteenpäin ollaan siis menossa...
Jos luukusta tulee jo myyntiesite, eikö olekin täysin varmaa, että kohde rakennetaan? 22 kerrosta on kyllä jo aika hyvin Suomen oloissa. Ei se jää Cirruksesta montaakaan kerrosta. Loistavaa :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 32