Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Hiekkalaatikossa voi testailla vapaasti foorumin eri toimintoja. Leikkimisen lisäksi voit antaa palautetta foorumin toteutuksesta ja kysyä apua ongelmiin talkkareilta. This Sandbox is the perfect place for testing and playing with features, also asking for help here will get you answers quickly.
tekijänä Kazaam
#87639
Milloinkohan tulee päivitys, minkä myötä täysin turhan floodausketjun "Tätä Kuuntelen Juuri Nyt" saa piilotettua "Uusimmat viestit" -otsakkeen alta?
Klazu, Kantti, apollonkatu ja 1 muuta tykkää tästä
Avatar
tekijänä sw
#97636
On mahdollista. Tämä on nyt kytketty päälle myös mobiiliselailuun, toki vaatii puhelimella enemmän skrollaamista ja siksi oletuksena se ei ollut päällä. Mennään näin kunnes rupeaa ärsyttämään :)
Janne76, pallo tykkää tästä
Avatar
tekijänä veka
#105437
Viime aikoina mainokset ovat Taloforumissa käyneet häiritsevän aggressiivisiksi. Niitä tupsahtelee jopa yksittäisten viestien keskelle. Erityisen vastenmielinen ja käyttöä hankaloittava on ruudun alalaitaan työntyvä mainospalkki, joka peittää alleen käytössä välttämättömän nuoli ylös -painikkeen oikeassa alakulmassa. Kaiken lisäksi tämä alapalkki palaa takaisin häiriköimään joka latauksella, vaikka sen yrittäisi poistaa näkymästä. Adblockilla tämän häirinnän saa toki loppumaan, mutta en haluaisi käyttää sitä tukeakseni työtänne. Kone on normaali Windows-läppäri.
hmikko, apollonkatu, tiiliskivi ja 3 muuta tykkää tästä
Avatar
tekijänä sw
#105440
Kiitos palautteesta. Teemme hetkellä kokeilua, missä mainospaikkoja ja kokoja yms. sijoitteluita on annettu Googlen automaation hoidettavaksi aikaisemman manuaalisen määrittelyn sijasta. Tämä ei ole pysyvä ratkaisu ja tosiaan näyttää siltä, että mainosten sijoittelu on liian agressiivista ja häiritsee sivuston normaalia käyttöä. Tämä ei ole tarkoituksenmukaista ja tulemme siirtymään toiseen vaihtoehtoon mahdollisimman pian kokeilun jälkeen. :)
Janne76, 16valve, James ja 1 muuta tykkää tästä
Avatar
tekijänä Jary
#106497
Huomasin vasta nyt Talon nykyisen bannerin; mitä se oikein kuvaa ja tarkoitaa...itsekkäille, homoille, agnostikoille, viljelijöille, raatajille, vaiennetuille, hiljaiselle....!?
Avatar
tekijänä sw
#106501
Talon bannereissa pyörii useita eri kuvia. Kaikki kuvat ovat meidän Talolaisten ottamia. Voit katsoa kaikki käyttäjien banneriehdotukset täältä. Niistä suurin osa myös käytössä vaihtuvina bannerikuvina. Mainitsemasi kuva on käyttäjämme Kantti ottama ja kuva on otettu Helsingin Oodissa.