Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä arkkinikkari
#98461
Ja hankkeen kaavan valmistelu on alkanut OAS:n julkistamisen kanssa eilen.

https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ ... steluvaihe

Minusta hyvinkin positiivinen hanke, joka vähän rikkoo Keilaniemen hirveää liikennespagettia. Mutta vähän olen skeptinen tuon koon kanssa; valtavan iso rannan suuntainen pitkulainen massa blokkaa aika hyvin näkymiä itärannan asuintaloista, joiden joukosta löytyy myös Alvar Aallon tuotantoa. Ei tule menemään tuollaisenaan kaavoituksessa läpi.
Avatar
tekijänä veka
#98462
Onpas todella komea rakennus, ja kaiken lisäksi vielä paikkaan jossa sitä ei voi olla huomaamatta. Jos tämä toteutuu, Espoon profiili modernina kaupunkina nousee kertaheitolla. Kukapa olisi uskonut, että noinkin vähäpätöisen näköiseen koloon kyetään tekemään jotain näin ihmeellistä. Ite en usko näköalojen menetyksen painavan tässä mitään, kun ne ovat suurelta osin menneet jo aikaisemmin.
tekijänä Domo
#103633
Keilaniemen portti saanut rakennusluvan. Espoon ympäristö- ja rakennuslautakunnan viimeisellä listalla on myös muutama muu myönnetty tornitalolupa, eripuolille Espoota.
veka, huopa tykkää tästä
Avatar
tekijänä veka
#105852
Keilaniemessä eilen. Keilaniemen portin rakennuspaikka on raivattu siistiksi sorakentäksi, ja siellä täällä näkyi jotain merkkikeppejä. Maisemaa hallitsee kookas mainostaulu. Odotellaan...

Kuva
Avatar
tekijänä veka
#106047
Tästä se alkaa. Keilaniemen portista tulee mielestäni jo syntyessään klassikko jota tullaan hämmästelemään kaukomailta asti.

Kuva

Kuva
huopa tykkää tästä