Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

tekijänä Samsam
#104413
Aivot ei oikein ota selkoa minkä muotoinen tuo on. Sekava ja kaoottinen, kliininen ja harmaa. Toivottavasti lopputulos on selkeämpi.
Avatar
tekijänä veka
#104414
Toivottavasti Origamin kulmikas viivoitin-arkkitehtuuri ei yleisty tämän voiton myötä laajempaan käyttöön tulevissa hankkeissa. Makasiinirannan kisassa Helsingissä on seuraava mahdollisuus...
tekijänä hmikko
#104415
Samsam kirjoitti: 25.05.22 12:40 Aivot ei oikein ota selkoa minkä muotoinen tuo on. Sekava ja kaoottinen, kliininen ja harmaa. Toivottavasti lopputulos on selkeämpi.
Tuosta ilmakuvasta voinee yrittää arvailla. Pohja näyttäis olevan suht lähellä suunnikasta. Julkisivuun on ripustettu noita alumiiniverhoiltuja siivekkeitä luomaan ilmettä. (Arviossa mainittu "sadetakki".)

Musta tuntuu, että tässä on menty kustannustehokkuus edellä. Suhteellisen yksinkertainen rakennus, johon on kohtuuedullisilla konsteilla viritetty julkisivuun origami-vaikutelmaa.
Avatar
tekijänä Pyöröovi
#104417
hmikko kirjoitti: 25.05.22 13:39 Musta tuntuu, että tässä on menty kustannustehokkuus edellä. Suhteellisen yksinkertainen rakennus, johon on kohtuuedullisilla konsteilla viritetty julkisivuun origami-vaikutelmaa.
Jep, näitä origameja näkyy aina, kun pyrkimyksenä on saada ilmettä kylmään laatikkoon. Varmaan rakennus täyttää tarkoituksensa, mutta parasta olisi saada ympärille hiukan inhimillisempää arkkitehtuuria.