Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä Krio
#98116
Itse äänestäisin samantien jokaista, joka pistäisi paskahanhet Korkeasaaren kissojen murkinaksi.
Avatar
tekijänä Jary
#98117
Eikä niitä tarvis kissoille syöttää, vaan ihan ihmisten ruuaksi kuten Kanadassa.
Avatar
tekijänä Pyöröovi
#98118
Todellako foorumilaiset uskovat viikottaisten metsästystalkoiden korjaavan Töölönlahden onnetonta kokonaisuutta? Vekan kuvailemat terroristit ovat Töölönlahden avointa peltolaidunta puolustavia virkamiehiä, joiden puheet antavat ymmärtää kuin suomalaiset olisivat liian vaativia. Hyvä suunnittelu luo tarpeet julkisten alueiden hyödyntämiselle, eikä vain odottele kaupunkilaisten itse keksivän tekemistä tyhjästä. Mielestäni Töölönlahden puistoa kannattaisi ryhtyä kehittämään pala kerrallaan, kun kerran raha on tiukilla. Sijainti on aivan liian keskeinen, jotta se kannattaisi jättää pelkäksi peltoaukeaksi.
Avatar
tekijänä Krio
#98121
Pyöröovi kirjoitti: 14.07.19 13:06 Todellako foorumilaiset uskovat viikottaisten metsästystalkoiden korjaavan Töölönlahden onnetonta kokonaisuutta? Vekan kuvailemat terroristit ovat Töölönlahden avointa peltolaidunta puolustavia virkamiehiä, joiden puheet antavat ymmärtää kuin suomalaiset olisivat liian vaativia. Hyvä suunnittelu luo tarpeet julkisten alueiden hyödyntämiselle, eikä vain odottele kaupunkilaisten itse keksivän tekemistä tyhjästä. Mielestäni Töölönlahden puistoa kannattaisi ryhtyä kehittämään pala kerrallaan, kun kerran raha on tiukilla. Sijainti on aivan liian keskeinen, jotta se kannattaisi jättää pelkäksi peltoaukeaksi.
Ne virkamiehetkin voidaan syöttää kissoille, mitä me menettettäisiin asaiassa?
tekijänä hmikko
#103017
Pistetään nyt vaikka tähän ketjuun Hesarin pitkähkö selvitys Kiasman peruskorjauksesta. Otsikko on vähän klikkimallinen - Kiasman kaarevan katon/seinän höyrysulku oli pettänyt pahemmin kuin tiedettiin ja luemma monin osin rakennuksen toteutus ei vastaa suunnitelmia, kun kyse oli aikanaan uudenlaisesta uniikkitapauksesta 90-luvun Suomen rakennusalalla. Silloiset rakentajat ovat improvisoineet. Mm. nämä ovat teettäneet lisätöitä peruskorjauksessa. Monet muut rakennusosat ovat jutun mukaan hyvässä kunnnossa 25 ikävuoden kohdalla. Rempan budjetti oli alun perin 23 miljoonaa, mikä tulee ylittymään. Valmista pitäisi olla puolen vuoden päästä.

HS: Kiasman jätti­remontissa paljastui yllätys: maamerkki­rakennus on paljon huonommassa kunnossa kuin pelättiin
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48