Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Alakerrassa käydään jutustelua mielenkiintoisista rakennusprojekteista. Täällä ei välitetä korkeusennätyksistä vaan iloitaan myös pienemmistä rakennuksista ja vanhemmista arkkitehtuurin helmistä.
tekijänä hmikko
#100843
jrohila kirjoitti: 12.09.20 10:08 Ulkopaikkakuntalaisena kiinnostaisi tietää onko Wasa Station edennyt lainkaan korona kriisin aikana? Nettiä selatessa viimeisimmät päivitykset projektista ovat 2019 puolelta jolloin YIT oli kovaa vauhtia solmimassa sopimuksia ja julkaisemassa mainoksia. 2020 puolelta en löytänyt juuri mainintoja projektista.
Vaasan kaupungin sivulla on pari uutista tämän vuoden puolelta, kylläkin ajalta ennen koronarajoitusten alkua Suomessa. Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt 1,14 miljoonaa euroa rakentamiseen 18. helmikuuta ja Yleisradio on sitoutunut vuokralaiseksi 28. tammikuuta.

https://www.vaasa.fi/tietoa-vaasasta-ja ... a-station/

Viivästyksiä varmaan on helppo ennustaa lisää, kun tuossa on kynnyskysymyksinä Vaasan kuntatalous ja kauppakeskuksen vuokralaisten löytyminen. Molemmat kärsinevät koronalamasta aika lailla. Hotelliala tietysti myös, mutta Wasa Stationin osalta jo sovittu hotellioperaattori ei ainakaan vielä ole ilmoittanut peruuttelevansa.