Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Talon aulassa voit esitellä omia kuvia rakennuksista, kaupungeista ja muista urbaaniin teemaan liittyvistä kohteista. Esittele kotikaupunkisi tai kommentoi muiden kuvia. HUOM! Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia, eikä kuvien kopiointi ole sallittua ilman kuvaajan lupaa!
Avatar
tekijänä grendy
#19951
Perustetaas tänne oma threadi panorama-kuville, koska muihin ketjuihin niitä ei oikein viitti postailla kokorajoituksiensa takia. Eli tänne ei tarvi pienennellä kuvia vaan tarkoitus on rullata sivuille juurikin että kuvia pääsee ihailemaan isommassa koossa ilman kikkailua :).. Pistetään sellanen rajoitus koon suhteen, eli trendikkäästi HD-aikana kuvien maksimikorkeus on 720pix.

Alotetaan parilla kuvalla:

Kuva
Mikontalon katolta Hervantaa

Kuva
Sotkankatu 21 katolta

Kuva
Sama kun edellinen, vähän eri kulmassa ja zoomilla ;)
tekijänä bitterfly
#19952
Firefoxini hajosi täysin noihin kuvakokoihin :D perhana sentään!

Täytyy sanoa, että tuo Hervanta on kyllä Grendyn kuvien myötä hommannut arvostustani. Se on suuri ja tiheä ja täten hommannut itselleen vahvaa omaa identiteettiä.

Häkellyttävintä noissa kuvissa on kuitenkin horisontin metsäisyys. Varsinais-Suomessa ei noin laajoja metsämaisemia juurikaan näe. Lentäessäni kerran pohjois-Suomeen en ollut uskoa silmiäni kuin paljon metsää Suomessa on :D
tekijänä Too Late
#19953
grendy kirjoitti: http://www.elisanet.fi/grendy/talo/mikkispano1_720.jpg
Mikontalon katolta Hervantaa

http://www.elisanet.fi/grendy/talo/pyynikkipano_720.jpg
Sotkankatu 21 katolta

http://www.elisanet.fi/grendy/talo/pyyn ... o2_720.jpg
Sama kun edellinen, vähän eri kulmassa ja zoomilla ;)
Tuossa vielä linkit niille jotka ei halua tai pysty käyttää muuta sivuttaisscrollausta kuin tuota viestin sisällä olevaa palkkia.
Avatar
tekijänä Kantti
#19971
Kuva
Kotkan tori
Avatar
tekijänä Kantti
#20027
Kuuvuorelta keskustan suuntaan yli kaupungin.

Kuva
tekijänä Toni
#20828
Elämäni ensimmäinen panoramakuva. 2003 lähtien tullut harrastettua valokuvaamista, joten ehkä oli jo aikakin. Tässä näkymä iltaiseen Hakaniemeen, jonka Japen kanssa tehdyllä kuvausretkellä.

Kuva
Avatar
tekijänä Kantti
#21096
Raision pääkatu ja sen tähtitaivas-katuvalot

Kuva
Avatar
tekijänä grendy
#21097
Toi on kyllä siistin näkönen toi tähtikuvio... pimeekuvia kans sit kiitos! :).. Niin ja muutenkin onnistunut ja hieno panorama, itse pääkatu nyt ei hirveesti vakuuta mutta Raision kokoisilla kaupungeilla nyt ei yleensä hirveen ihmeellisiä keskustoja muutenkaan ole varsinkaan isomman kaupungin kainalossa...
Avatar
tekijänä Kantti
#21098
grendy kirjoitti:Toi on kyllä siistin näkönen toi tähtikuvio... pimeekuvia kans sit kiitos! :).. Niin ja muutenkin onnistunut ja hieno panorama, itse pääkatu nyt ei hirveesti vakuuta mutta Raision kokoisilla kaupungeilla nyt ei yleensä hirveen ihmeellisiä keskustoja muutenkaan ole varsinkaan isomman kaupungin kainalossa...
Laitoin jo pari iltakuvaa tonne urbaaniosastolle aikaisemmin. Tossa linkit----->
http://i133.photobucket.com/albums/q51/ ... npkatu.jpg

http://i133.photobucket.com/albums/q51/ ... pkatu1.jpg

Täytyy sanoa että se on aika hieno sydeemi illalla, ja nämä kadunvarsirakennukset antavat hienon säväyksen parvekevaloineen kadun ilmeelle :)
Mut ei taida olla halvemmasta päästä tämä, komea ja spesiaali kyllä. Turku nyt ei taida vähään aikaan hankkia mitään erikoisempaa tulevilla budjeteilla ;)

edit: Tuossa linkki isompaan hdr:ään vähän eri paikasta...
http://img524.imageshack.us/img524/268/ ... hdrtm6.jpg
tekijänä bitterfly
#21099
Raisio nyt on vähän kuin Turun Hervanta yhdessä Kaarinan kanssa.
Avatar
tekijänä zeizei
#21103
bitterfly kirjoitti:Raisio nyt on vähän kuin Turun Hervanta yhdessä Kaarinan kanssa.
Mä oon vähän eri mieltä. Eikös Hervanta ole rakennettu kerralla valmiiksi? Raisioon kuitenkin nousee jatkuvasti uutta taloa, ja on ollut koko ajan jotain rakenteilla jo ainakin 15 vuotta mitä itse muistan. Vertaisin ehkä enemmänkin Tikkurilaan tai Leppävaaraan. Toisaalta Raision keskustassa ei sitten oikein ole juuri muuta kuin niitä asuintaloja muutaman ruokakaupan lisäksi. :o
Avatar
tekijänä grendy
#21104
bitterfly kirjoitti:Raisio nyt on vähän kuin Turun Hervanta yhdessä Kaarinan kanssa.
Näin informatiiviseen lauseeseen ei voi vastata kuin että Raisio on kuin Pirkkala, Nokia, Kangasala tai Lempäälä Tampereelle.
tekijänä Quu
#21107
Kuva

Ensimmäinen kokeilu, lähteenä "pienessä" sievässä napatut random-otokset. Täytyy joskus kun tosissaan lähtee kuvaamaan yrittää ehtiä sille siniselle hetkelle.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 37