Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Talon aulassa voit esitellä omia kuvia rakennuksista, kaupungeista ja muista urbaaniin teemaan liittyvistä kohteista. Esittele kotikaupunkisi tai kommentoi muiden kuvia. HUOM! Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia, eikä kuvien kopiointi ole sallittua ilman kuvaajan lupaa!
Avatar
Tekijänä Kantti
#94803
Fölin Ruissalo -lautalla oli ahdasta
Kuva

Vierasvenesatamakin oli täynnä...
Kuva

Ei ilmoissa vikaa...
Avatar
Tekijänä Kantti
#94880
Viime viikonloppuna Turussa oli merivoimien 100 vuotis- juhlat. Sotalaivoja oli muista maista Itämeren piiristä jonkinverran kiinnittyneinä joen alajuoksulle. Sinänsä ei mitään uutta, samoja laivoja on käyty katsomassa ennenkin. Uutta sen sijaan oli katamaraani joka oli poistumassa Turusta sunnuntaina. Isoin katamaraani jonka olen nähnyt!

Kuva

Kuva

Kuva

Vuokrapaatti tämäkin.
http://www.charterbrochure.com/windques ... collection
Darre peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä veka
#94885
Tuo sama katamaraani käväisi Hesassa tätä ennen, näin sen kiinnittyneenä laituriin Eteläsatamassa Vanhan kauppahallin vieressä. Aivan valtava paatti.
Tekijänä apollonkatu
#94901
Linda Linellähän näitä isompia katamaraaneja oli Tallinnan reitillä. Ihan mukava niillä oli mennä useimmiten, tuulella olikin sitten aika kiikkulautaa matka. Siis ihan lähes X-keikkumista.
Tekijänä Luukie
#100518
Kuva

Turussa Linnankatu 49:ssä hälytettiin keskisuuresta rakennuspalosta tänään maanantaina, mutta palossa olikin kyse vain hellalla kärähtäneestä ruuasta. Päivystävä palomestari Juha Penttilä kertoo, että palopaikalle lähetettiin kuusi yksikköä aluksi, sillä rappukäytävässä oli huomattu suuri määrä savua.
Tuli sinne viel seitsemäs isompi paloauto, mut onneks ei ollut kyseessä mistään vakavemmasta. Itse eka ajattelin tuossa tehdään julkisivuremppaa että siellä olisi joku tulipalo päässyt syttymään.
highrisejonne peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä Kantti
#101075
Muutama kuva eilen palaneesta rakennuksesta sataman puoleiselta osalta. Nähtävästi keskustan - idän - puoleisesta päästä säilyi jälkeenpäin päätyyn teyhty laajennusosa?

Vaikka vettä oli tullut koko päivän, vettä ruiskutettiin pariin kohtaan vielä hetken paikalle tullessani.
Kuva

Kuva

Autovahinkokeskuksen pihalla olleita romuautoja siirreltiin sadan metrin päässä olleelta rekkavarikon purkutyömaalta kolistelleen kaivurin avulla, jossa se leveillä leuoilla nipisteli autoja otteeseensa ja siirteli niitä eri paikkoihin.
Kuva

Leukojen väliin otettu auto on puristettu sivutolpiltaan kasaan. Ankara rutistus! Näitä kaivuri heitteli pihalta sivuun palokunnan tieltä.
Kuva
hmikko, highrisejonne peukuttivat tätä
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19