Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Talon aulassa voit esitellä omia kuvia rakennuksista, kaupungeista ja muista urbaaniin teemaan liittyvistä kohteista. Esittele kotikaupunkisi tai kommentoi muiden kuvia. HUOM! Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia, eikä kuvien kopiointi ole sallittua ilman kuvaajan lupaa!
Avatar
tekijänä Tande
#100484
Mukavasti tornitalot nykyään jäsentävät Kehä III:n eteläpuolista Espoota, vaikka nousutahti onkin ollut vähän hitaampaa, mitä joskus 10 vuotta sitten ennakoitiin. Pikku hiljaa ihan tyylikäs Keilaniemi-Kivenlahti -korridori muodostumassa.
Janne_H, highrisejonne tykkää tästä
Avatar
tekijänä Pyöröovi
#100485
Niittykumpu-kuvista voisi tehdä hienot postikortit Espoolle. Valitettavasti en voi välttyä muistelemasta pitkällistä bussin odotusta asemaa vastapäätä olevan suojan alla, jonka sijainti on ympäristöönsä nähden täysin järjetön ja tunnelmaltaan meluisa sekä tuulinen. Kauniit tornit muuttuvat mielessä vähitellen tympeiksi, kun oppii niiden olevan lähinnä silmäkarkkina autoilijoille.
hmikko tykkää tästä
Avatar
tekijänä veka
#100486
^Jopa auton ikkunasta ehtii havaita, että kaikki palikat eivät ole kohdallaan Niittykummun metroasemalla. Jalkamiehenä olen käynyt siellä viitisen kertaa. Sisäpuolella kaikki on ok, kuten muillakin Espoon suunnan metroasemilla, mutta ulkona on heti vaikeuksissa, jos esim. mielii Merituulentien toiselle puolelle. Tunnelma ulkopuolella on muutenkin kolkko.

Alueen rakennukset, varsinkin komea yli 20-kerroksinen, ovat parhaimmillaan kauempaa katsottaessa , kuten näissä kuvissa. Vierestä ne näyttävät hieman nuhjuisilta, vaikka ovat uusia, eikä kyse ole vain laattaseinien saumoista. Materiaalivalinnat eivät ole menneet näissä nappiin. Valitettavasti sama vähän puolivillainen tunnelma jatkuu motarille ja Haukilahteen vievän Haukilahdenkadun toiselle puolelle nousseissa 10-kerroksisissa asuintaloissa (näkyvät ylimmässä kuvassa, katoilla punainen ja keltainen talotekniikkapömpeli). Näin keskeisellä paikalla pitäisi satsata huoliteltuun viimeistelyyn.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19