Mikä on Taloforum?

Talon aulassa voit esitellä omia kuvia rakennuksista, kaupungeista ja muista urbaaniin teemaan liittyvistä kohteista. Esittele kotikaupunkisi tai kommentoi muiden kuvia. HUOM! Kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia, eikä kuvien kopiointi ole sallittua ilman kuvaajan lupaa!
tekijänä Luukie
#91871
Mielummin vaikka pidempiaikainen valaisu tai ilotulitus. Ei mitenkään infra kestänyt tuota vaan esim autot ajelivat miten sattuu, kaaos kuvaisti paremmin. Miksei tuomiokirkolle tälläistä kun kestäisi paremmin. Tuolla nyt oli vähän liiankin kaaos.
tekijänä paavali
#91880
Itse vähän samaa mieltä, että olisi voinut olla vaikka maaliskuun loppuun saakka, kyllä kaikki paikalliset sen linnan ovat nähneet normaaliasussaan ja turisteja ei talvella juurikaan ole. Tuollaisten valojen päälläpitäminenkään ei nykyään maksa mitään. Suomi on kuitenkin niin pimeä maa talvisin, että valo ei ole koskaan pahitteeksi.
Avatar
tekijänä Kantti
#92932
Katedralskolanin vanhaa 1902 valmistunutta voimistelusalia korjataan parhaillaan. Rakennuksen alla on Turun rikkaimpia historiallisia kaupunkikerrostumia, joita nyt päästään kaivamaan täytemaan alta. Kaivauksia suorittaa Muuritutkimus, joka kertoo kaivausten edistymisestä omilla sivuillaan hienosti! Kaivaukset alkavat sivun alareunasta, ylhäällä näkyy viimeisimmät kuvat.

Pari kuvaa sivulta noin niinkuin täkynä.
Kuva

Kuva

http://www.muuritutkimus.com/arkeologia/index.html

Paikka on tuolla.
https://goo.gl/maps/8v2E2e5vjnC2

Kuva
kaheja, hmikko, Ukilainen ja 5 muut tykkäsi tästä
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84