Mikä on Taloforum?

Talot eivät ole kaikki kaikessa. Raideliikenne, puistoalueet ja muut kaupunkikuvalliset projektit saavat aikaan keskustelua täällä.
tekijänä vetti
#91621
En minäkään tiedä ketä tästä pitäisi "syyttää". Ja jos on joka tapauksessa vaihdollinen yhteys, niin Stogiksen kautta päässee näppärästi.
Ei tässä varmasti mitään salaliittoa ole taustalla.
#91622
hmikko kirjoitti:
Bernheart kirjoitti:Lufthansa päätyi sittenkin toisenlaiseen ratkaisuun. Helsingin, tuon itäsuomalaisen kalastajakylän syy? http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/37 ... aa+Turusta


Jutussakin viitataan jälleen Helsinki-Vantaan läheisyyteen. Busseja menee suuren osan päivää puolen tunnin välein ja yölläkin parin tunnin välein. Siinä ei juuri kaksi tai kolme viikottaista lentoa kilpaile. En nyt tiedä ketä tästä pitäisi syyttää, mutta en usko, että Finavian on tarvinnut kovin kummoista salaliittoa Turkua vastaan virittää.


Ei ole tarvinnut, eikä tarvitse eikä ole syytä. Finaviallehan toisi rahaa, jos kenttä käytettäisiin. Nyt on osoitettu viimeistään, että kenttä on EU-maiden operaattoreille apposen auki ja tälläkin palstalla vuosikausia rankutetut teoriat Finavian, Helsingin ja Finnairin salaliitosta ovat potaskaa. Turkuun voi lentää se EU-alueen firma, joka niin haluaa. Terminaalia ja kapasiteettia on.
#96773
Wizz air laajentaa tarjontaansa Turussa ja aloittaa lennot Lontooseen!
Wizz Air alkaa lentää Turusta Lontooseen

Lentoyhtiö Wizz Air avaa taas uuden reitin Turusta. Wizz Air alkaa lentää Turusta Lontooseen 2. heinäkuuta 2019. Aiemmin tänä syksynä Wizz Air aloitti Turusta lennot Kaunasiin ja vapunpäivänä 2019 aukeaa yhteys Krakovaan.

Kuva

Lontoon reitti on ensimmäinen Turusta Lontooseen tehtävä ja se lennetään tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Lento operoidaan Airbusin 320-200 -kalustolla.

Turun kaupungilla ollaan erittäin tyytyväisiä uusiin reitteihin ja siihen, että Wizz Air näkee kaupungin talousalueineen niin tärkeänä, että se on avaa lisää reittejä.

- Tämä on fantastinen uutinen Turulle, ja olemme tästä todella iloisia. Turku on lounaisen Suomen kasvun veturi ja suora reitti Lontoon ja Turun välillä palvelee koko alueen elinkeinoelämän tarpeita. Se kiinnostaa ja hyödyntää varmasti sekä jo täällä olevia yrityksiä että uutta kasvua Turusta ja alueelta hakevia, sanoo Turun kaupunginjohtaja Minna Arve.

Reitti on hyvin merkittävä Turulle matkailun näkökulmasta. Lontoon ja muidenkin uusien avausten uskotaan lisäävän matkailua Turkuun ja Turusta. Turun lentoasema tarjoaa sujuvan kokonaismatkaketjun ja mielenkiintoisia kohteita kilpailukykyiseen hintaan.

- Uskomme, että Suomen saaristo houkuttelee matkailijoita koko suur-Lontoon alueelta, ja lisäämme luonnollisesti markkinointia niin Lontoossa kuin myös muissa kohdekaupungeissa. Toki Lontoo on kiinnostava lomakohde myös suomalaisille, sanoo Turun matkailujohtaja Anne-Marget Hellén.
https://www.turku.fi/uutinen/2018-12-17 ... lontooseen
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15